Ook in de winter een zonnebril!

Ook in de winter een zonnebril!

Je zult wel denken, een artikel over zonnebrillen? Terwijl het regent en sneeuwt buiten? Jawel, want ook in het najaar is het zonnebrillen tijd…

De zon lijkt onschuldig maar mocht het een dag helder weer zijn en de zon zich laten zien is het toch belangrijk om je ogen te beschermen en is het veel fijner voor je zicht.

Zodra het heeft gesneeuwd en ons landje bedekt is met een dikke witte deken dan komt het best vaak voor dat de zon erbij gaat schijnen en wat krijg je dan, een witte weerkaatsing op je ogen en dat is niet prettig. Ook hangt de zon voor de avond redelijk laag waardoor als je auto rijdt in de auto ook het beste een zonnebril kan dragen.

Vandaar dus een artikel over zonnebrillen. Persoonlijk vind ik het ontzettend lastig om een zonnebril te kopen, de meeste brillen staan mij ook echt niet. Nu heb je in de meeste winkels op dit moment niet echt keuze voor een bril, maar op internet kun je ervoor terecht.

Uit de webshop Sunglassesshop.com heb ik een Polaroid zonnebril ontvangen. Sunglassesshop is een webshop waar je terecht kunt voor een ruim assortiment aan brillen, welk merk je ook zoekt, voor ieder wat wils.

Ik heb gekozen voor het licht bruin/goud model met grote glazen van Polaroid (46,25EUR) . Natuurlijk altijd spannend om een bril online te kopen, want of de bril ook mooi zit is altijd wel even moeilijk inschatten.

Ik ontving de zonnebril binnen 1 week in een handig beschermend doosje van Polaroid waarin de bril veilig zat opgeborgen met nog een handig doekje om de glazen mee te poetsen. De bril was qua kleur iets lichter dan op de foto in de webshop maar dat vind ik zelf totaal niet erg.

De maat van de bril is ook prima, hij zit totaal niet te groot of juist te small en wat ik helemaal fijn vind aan deze bril, dat je hem niet zo voelt zitten op je neus. Ik heb vaak als ik een bril koop, redelijk budget dat hij gaat irriteren op mijn neus en voor ik het weet zit er zo’n rode geirriteerde vlek. Maar dat is niet het geval en dat maakt mij blij!

Kortom ik ben happy, het is even wennen om een grote bril te dragen, ik vind hem onwijs mooi en fijn zitten! Niet alleen voor de zonnige winterdagen maar ook in de zomer een prima bril die met mij mee gaat! Het is een bril die match met mijn haar en heel fijn te combineren valt.

Kijk voor het hele assortiment aan zonnebrillen ook voor deze winter in de webshop van sunglassesshop.com, echt een aanrader voor de hoeveelheid keuze die er is!

Draag jij in de winter een zonnebril? Vind je het moeilijk een zonnebril te kiezen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram