zondag 27 juni

zondag 27 juni

Het is voor mijn lang geleden dat ik voor het eerst het gevoel heb dat ik niks het te ´moeten´. Na het afsluiten van mijn bijbaantje bij Isala gisteren heb ik nu echt het gevoel dat ik voor mezelf kies en mij kan focussen op de dingen die ik het liefst doe. Werken aan mijn blog, lekker ontwerpen en zoals ik nu ook doe, werken op locatie onder het genot van een heerlijke ice cappuccino.

Samen met mijn werk partner voor Coolpixel ben ik afgereisd naar Groningen om daar lekker aan de slag gegaan. Dus ja eigenlijk wel aan het werk maar dan wel op een heerlijke zondagse tempo. Ik merk dat er meer ruimte ontstaat om te denken aan nieuwe plannen en mijn energie level groeit om ermee bezig te zijn.


Ik schreef al eerder dat voor mij werken op locatie heel positief werkt. In de corona-tijd merkte ik bijvoorbeeld dat ik weinig inspiratie kreeg en nu we weer langzaam terug zijn bij het oude, merk ik dat het weer terug komt. Je krijgt genoeg prikkels weer van buitenaf en je ontdekt weer zoveel nieuwe dingen. Heerlijk. En dat op deze dag dat het ook nog is heerlijk weer is, is helemaal een feestje. Kortom niks te klagen.

Het enige nadeel dat ik nu kan bedenken is dat werken in Groningen natuurlijk niet heel verstandig is voor je portomonee. Het kan natuurlijk niet anders dan dat ik ook even een aantal winkeltjes moest bezoeken. En dat bracht mij tot het kopen van een heel leuk heuptasje, sandalen, een nieuwe broek en 2 shirtjes. Normaal ben ik helemaal niet van het vaak kleding kopen maar de laatste tijd betrap ik mezelf er op dat ik het iets te vaak doe. Dit wil ik wel even gaan minderen want van al die kleding word je helemaal niet gelukkig…

Voor de rest ben ik op dit moment erg druk bezig met alle zaken rondom de webshop want jawel, Msthave is online. Het is nog heel wat geregel voor ik daarin ook ´ontspannen´ te werk kan gaan dus die stappen wil ik maken. Er waren een aantal Pre-orders geweest die ik natuurlijk zo snel mogelijk wil afhandelen, leuke samenwerkingen en daarnaast moet het ook goed verspreid worden op mijn social media. En ik ontdek wel hoe veel werk er eigenlijk nog extra bij komt kijken als je besluit zoiets op te zetten. Maar natuurlijk dat is niet erg en een leuke uitdaging om mee bezig te gaan.

Kortom, deze zondag was een fijne werkdag. Met heerlijke lunches, lekkere drankjes en vooral ook fijn te zien dat het normale leven weer zo lekker op is gestart. De meeste mensen op mij heen zijn op dit moment erg gefocust op sport, vandaag blijken er een heleboel belangrijke wedstrijden te zijn en ook blijkt het Nederlands elftal te voetballen. Het voordeel van alleen zijn, is dat ik hier lekker niet aan mee hoef te doen. Het nadeel is wel dat ik het idee heb achter te lopen en soms onder een steen leef, haha!


Fijne zondag avond!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram