Zondag 26 september

Zondag 26 september

Ik denk dat ik in tijden niet zo’n productieve week heb gehad als afgelopen week. Het was een week waarin ik echt trots op mezelf kan zijn. Door duidelijk mijn doelen voor ogen te zien, afspraken te maken met mijzelf en daar ook daadwerkelijk aan houden en keuzes te maken zorgde voor een voldaan gevoel met zin in een nieuwe week!

Mijn week was heel volgepland, misschien een beetje ’te’ maar achteraf heel goed, leerzaam en een uitdaging. Mijn Sporten is sinds kort onderdeel geworden in mijn dagelijks leven. Goed en bewust letten op mijn voeding, vrijwel dagelijks een bezoekje aan de sportschool zorgt dat ik wat meer aankom, fitter word en de rondingen/spieren krijg die ik graag zou willen. Iets waar ik tegenaan liep was vooral mijn bouw. Ik ben vrij dun en het is nog al een gedoe om te leren ‘meer’ te eten dan je eigenlijk wil. In het begin sportte ik namelijk op de verkeerde manier, ik viel meer af en dat was absoluut niet de bedoeling. Ik ben mij vooral gaan richten dat ik meer aankom zodat ik uiteindelijk ook mijn doelen kan behalen. Hierbij heb ik ontzettend fijne hulp, handig advies en een schema wat bij mij past. Ideaal om vol te houden en om je ook daadwerkelijk aan te houden!

In het begin was het even wennen om je dagelijks naar de sportschool te slepen, maar nu is het weer een uitdaging om jezelf stukje voor stukje te zien groeien.

Dinsdag was voor mij een soort van ‘bijzondere’ dag. Na een heerlijke ochtend baantjes zwemmen met mijn beste vriendin belande thuis voldaan met een kop koffie opeens in een goed gesprek. Want wat wil ik nu eigenlijk was de vraag. Ik heb natuurlijk Msthave.nl opgericht maar doordat ik vaak teveel wil, ontglippen mij dingen. Ik heb mijzelf goed de vraag gesteld, ‘wil ik hier met alle 100% voor gaan of ga ik half gebakken werk leveren’. Lang nadenken was het niet, want waarom zou ik zo’n halve inzet tonen bij iets waar ik zo trots op ben en waar ik nog veel meer uit wil halen. Het was voor mij een ‘wake-up’ gesprek waarbij ik mijn doelen weer voor ogen zag en mij ontzettend motiveerde om een tandje harder te werken. Ik ben aan de slag gegaan, dingen niet lopen uitstellen maar lopen aanpakken en het werk werd beloond. Ik zit op een juiste weg, een weg die mij blij maakt, motivatie geeft en zin geeft om harder te werken. Ik geloof en dan oprecht in, als je iets wilt in het leven, ga ervoor, desnoods een tandje harder. Het levert je veel moois!

Om de dinsdag nog wat meer uit mijn comfort zone te gaan had ik mij een tijdje terug ingeschreven voor Salsa lessen. Dinsdagavond was het zover, met goede moed en een beetje zenuwen ging ik naar de les. Helaas was het animo veel te weinig en had ik er meer van verwacht. Ik hoopte om een gezellige sociale plek waar je mensen gaat ontmoeten en lekker leert salsa dansen. Met 2 stelletjes viel dat even zuur tegen. Opzoek naar een andere dansschool of gewoon een nieuwe ‘random’ hobby!

Donderdag en vrijdag, ik zal het je eerlijk bekennen. Na het sporten ben ik eigenlijk in mijn chill pak aan het werk gegaan. Verstopt achter de computer heb ik heerlijke werkzaamheden kunnen verrichten. Foto’s maken, bezig met de webshop, content bedenken en aan het eind van de dag, toch weer even in de make-up jullie bestellingen wegbrengen wat zo leuk is om te doen!

Zaterdag was een ochtendje hard doorwerken en in de middag trakteerde ik mijzelf op een heerlijke gezichtsbehandeling in de salon van mijn beste vriendin. Dat stond al even geboekt en ik keek er dan ook ontzettend naar uit. Ik heb een heerlijke middag gehad en ik heb met mezelf afgesproken om dit veel vaker mijzelf te gunnen.

Kortom, een heerlijke week. En nu een heerlijke zondagavond! Ik kijk ieder geval uit naar komende week met nieuwe uitdagingen en doelen waar ik voor ga!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram