Zondag 22 augustus

Zondag 22 augustus

Als ik de kans heb om lekker de natuur in te gaan, dan spreek ik van een geluksmomentje. Vandaag was zo’n momentje want het was heerlijk wisselvallig Nederlands weer met regen en zon en het perfecte temperatuurtje om lekker buiten te zijn.

In de middag ging ik heerlijk een bosgebied in en op de open vlakte ontdekte ik een nieuwe plek om te binnenkort is terug te komen met een boek. Het uitzicht was er namelijk heerlijk en zodra de zon zich laat zien, kun je er zo lekker zitten. Ik zag mij er al helemaal zitten, met een boek, wat drinken, genietend van de zon!


Ondertussen begint mijn fotografie hobby ook een beetje uit de hand te lopen want wat kan ik genieten van het schieten van mooie foto’s. Ik was niet alleen dus er werden ook wat foto’s van mij gemaakt, maar ik ben helemaal in mijn element als ik andere mensen mag fotograferen in de natuur. Win Win situatie dacht ik zo!

Ik ga dit jaar niet op vakantie en ik zou je zeggen dat ik ondanks alle heerlijke foto’s die ik van andere mensen voorbij zie komen, het helemaal niet zo erg vind. Als ik terug denk aan vanmiddag, in de Nederlandse natuur dan kan ik echt zeggen dat ik een dag heerlijk vakantie heb gehad. Want Nederland heeft ook zoveel mooie plekken.Onderstaande foto, een beetje een meditatie momentje maar wel half zittend op een naaktslak. Nu ben ik gek op dieren, maar naaktslakken…. die heb ik nog nooit begrepen. In de eerste instantie dacht ik dat het een slang was. Viel achteraf gelukkig mee…


De rest van de zondag breng ik eerst nog even door achter de computer. Natuurlijk schrijf ik dit artikel maar ik heb helaas ook nog andere werkzaamheden te doen. Dat krijg je ervan als je de touwtjes zelf in handen hebt en dingen nogal kunt uitstellen. Als dat ieder geval klaar is, plof ik op de bank met een boek over psychologie waar ik gisteren in ben begonnen. Het gaat over de hersenen en het trekt enorm mijn interesse. Ik verheug mij er nu al op om lekker verder ermee te gaan!

Fijne zondagavond!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram