Zondag 20 juni!

Zondag 20 juni!

Een van de dingen waar ik veel energie uithaal is in de natuur zijn. Ik kan er heerlijk van genieten om door het gras te banjeren, bloemen te kijken, vogeltjes te horen, insecten te spotten en bovenal te genieten van de ruimte en de rust. Continue bezig zijn met werk, je leven in evenwicht houden, sociale contacten onderhouden en alle bijkomende huishoudelijke klussen zorgen er wel is voor dat ik mezelf voorbij loop en dan is heerlijk om dat even opzij te zetten en even echt in het nu te leven.

Zondag was zo’n dag, dat ik heerlijk samen met een vriendin en haar vriend er heerlijk even op uit ging. We besloten lekker een stuk te wandelen in het bos vlakbij. Lekker bijkletsen, lachen en genieten.

Na de wandeling door naar een leuk koffietentje om nog even de middag af te sluiten met een lekker kopje koffie. Genieten en totaal niet bezig zijn met dat gene wat er even niet tot doet. Opgeladen en klaar voor een nieuwe week, een drukke week met mooie dingen, minder mooie dingen maar ook vooral met leerzame processen waar ik doorheen ga.

De rest van de zondag bracht ik door bij mijn vader om lekker voor Vaderdag samen pizza te eten. Een heerlijke afsluiter van de dag en heel eerlijk, ook wel even lekker om niet te koken en in de keuken te staan. De avond, werken aan dit artikel onder het genot van een biertje. Niet helemaal mijn ding maar aangezien het nog erg warm is in huis en deze lekker koel stond in de koelkast kan ik er prima van genieten. Ukelele ligt naast mij en pak ik er af en toe bij. Het begint al ergens na te klinken en langzamerhand krijg ik de akkoorden onder controleren.


Ik wens je een fijne week!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram