Zondag 11 juli

Zondag 11 juli

Ik kan terug kijken op een heerlijk werkend, wat heb ik genoten. Het weekend begon met een heerlijk uitje met mijn oude collega’s van Isala en dat was genieten. In tijden had ik niet zo lekker gegeten in een restaurant, wauw!

De vrijdagmiddag begon gezellig samen met mijn beste vriendin Tessa die ook bij de Isala kliek hoort en zo konden we ons samen gezellig klaarmaken voor een avondje uit. De make-up had ik er al snel op zitten, lekker basic zoals altijd met knal rode lippen. Ready to Go!

Voor de vegatarische onder ons is het tegenwoordig steeds leuker om uit eten te gaan, want ik merk dat er een stuk meer gerechten op de kaart verschijnen. Dit keer was het helemaal feest, want op de kaart stonden zelfs meer aangenomen gerechten die ik als vega graag wou proberen. Uiteindelijk ging ik voor een heerlijke groente lasagne en wat een heerlijke keuze was dit. Deze lasagne is de lekkerste die ik ooit heb gegeten. Als toetje was het ook weer moeilijk, gelukkig kozen we met ze alle de ‘dessert proeverij’ waarbij je kleine toetjes van de kaart kreeg. Heerlijk!

Zaterdag heb ik vooral rustig aan gedaan, wat ook wel is lekker is. In de ochtend een boodschappen en wat huishoudelijke klusjes voor in huis!

Vandaag daarin tegen was weer hard aan de bak, in de ochtend lekker even gewerkt en in de middag zag ik lieve Tessa weer want eindelijk was het zover, we gingen samen lekker een skeelertocht maken. Nu ik een tijdje aan het skeeleren ben, merk ik hoe heerlijk ik het vind om te doen. Het is voor mij de perfecte manier om lekker te werken aan je conditie en je lichaam ook nog voor het een en ander te trainen. Dit keer gingen we lekker samen op pad wat heel goed begon (ondanks de donkere lucht) maar helaas toch eindigde met een dikke bui regen op onze kop. Het was vreselijk hoe doorweekt we thuis waren maar ondanks dat hebben we er ontzettend om kunnen lachen en zo’n dag als vandaag is er eentje om aan terug te denken!

Er staat een nieuwe week voor de boeg en ik ga vanaf morgen weer het fitnessen oppakken. Ik merk hoe goed het mij doet om lekker in beweging te zijn en daar hoort een bezoekje aan de sportschool ook weer bij. Ik ben van plan 3x in de week weer te gaan en dan lekker vroeg in de ochtend zodat ik de rest van de dag lekker aan het werk kan!

Fijne week lieve lezers!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram