ZOMERVAKANTIE ANTI VERVEELTIPS #2

ZOMERVAKANTIE ANTI VERVEELTIPS #2

0Voor de meeste is het heerlijk vakantie, de tijd om leuke dingen te doen, lekker uit te rusten en je alvast voor te bereiden op een nieuwe schooljaar.

De vakantie moet natuurlijk in het teken staan van alleen maar leuke dingen doen maar het kan wel is voorkomen dat het weer bijvoorbeeld niet meezit en niks kunt verzinnen om te gaan doen. Ik help je alvast een handje mocht dit moment er komen. Met deze tips zul jij je ieder geval deze zomervakantie je niet meer vervelen. Kijk mee!

6

Pak een boek of Tijdschrift

Het klinkt altijd een beetje saai maar het is echt ontzettend leuk en ontspannen om lekker een boek te lezen. Als het lekker weer is natuurlijk in het zonnetje en met een regenbui kun je ook gewoon lekker op de bank een cosy plekje maken om te lezen.

Zelf ben ik op dit moment bezig met een Engels boek. Ik wil mijn engels heel graag verbeteren en daarom leek het mij een goede uitdaging om een engels boek te gaan lezen. Op dit moment ben ik al aardig ver en ik merk dat het beter gaat dan verwacht!

Beautyboeken zijn natuurlijk ook erg leuk als je fan bent van beauty net als ik. Een aantal leuke boeken op dit moment zijn:

  • MAKE-UP van Xelly Cabau van Kasbergen
  • Girl Online – Zoe Sugg (Zoella)
  • Lauren Conrad – Style
  • Lauren Conrad – Beauty
  • Making Faces
  • Dr. Jetske Huidboek

l0

Plan een gezellig meiden-avondje met vriendinnen

Organiseer met je vriendinnen een gezellige meidenavond. Koop allemaal lekkers, maskertjes en nagellak om een ouderwetste beauty/chil night te maken. Zet een muziekje aan, een leuke film nog een paar kaarsjes en je avond kan niet meer stuk.

☁  Oefen met fotografie voor je blog

Ik schreef vorige week een artikel met mijn fotografie tips. Fotograferen vind ik zelf heel erg leuk maar ook ik kan er nog een hoop van leren. Ik vind daarom de vrije uurtjes heel fijn om te besteden aan het maken van ‘nog’ meer foto’s om de kwaliteit te verbeteren. Kan je mijn tips gebruiken? Lees dan even dit artikel.

000

Ruim je make-up stash op en was je kwasten

Heb je even tijd over en kan je niks verzinnen? Duik dan met je neus in je make-up en ga is kijken wat allemaal nog houdbaar is en wat je allemaal nog wilt gebruiken. Misschien zijn er producten waarmee je iemand anders blij kunt maken of die hoognodig toe zijn aan vervangingen. Ohja! En vergeet natuurlijk niet om ook even je kwasten bijlangs te gaan, het is belangrijk om deze lekker vaak te wassen zodat je ze weer schoon op je gezicht kunt gebruiken.

Ik was mijn kwasten altijd met babyshampoo!

1

2

Oefen met het maken van nail-arts

Vind je het leuk om kunstwerkjes op je nagels te dragen maar lukt het zelf nog niet helemaal? Zet Youtube aan, pak je nagellak spulletjes en ga aan de slag. Oefenen, oefenen en en oefenen en voor je het weet maak jij van je nagels een prachtig schilderij. Je kan natuurlijk ook lekker inspiratie zoeken op bijv. Pinterest en zelf lekker gaan prutsen!

Naast internet kan je natuurlijk ook gewoon terecht bij een boek over Nail Art. Tegenwoordig heb je leuke varianten te vinden bij oa. Bol.com of de boekenvoordeel winkel.

 

nails

Maak een wishlist 

Als grote beautylover ben ik altijd opzoek naar nieuwe producten om te proberen. Ik heb daarom ook regelmatig een wilslist met mooie producten erop staan die ik graag zou willen hebben. Een wishlist is leuk om te maken en het is nog leuker als je er vervolgens voor gaat sparen en het van je wishlist kunt afspreken. Maak een mooie lijst, versier met washi tape en schrijf op waar jij graag wou zou willen sparen. Het motiveert mij ieder geval om geen onnodige aankopen te doen als ik een blik werp op mijn wishlist.

1

(Ouderwets) een spelletje

Spelletjes spelen is leuk. Mijn vriend kocht een tijdje terug de Sims 4 voor mij en sindsdien vind ik het heerlijk om even tussen de vrije uurtjes het spel te spelen en natuurlijk mega huizen te bouwen. Ik verveel mij eigenlijk nooit maar voor de Sims maak ik graag een uitzondering, ik vind het echt een tof spel om te spelen. Maar naast spelletjes digitaal vind ik het ook heel leuk om ouderwets een spel te spelen met meer mensen. Ik kocht pas nog een doos met memory kaartjes en vind het gezellig om dat te spelen.

Het is altijd leuk om bij een spel nog extra regeltjes te bedenken, zoals dat de winnaar iets leuks krijgt bijvoorbeeld een chocolade reep!

Klik hier voor deel #1 van mijn zomervakantie Anti Verveeltips! 

11

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram