Zomervakantie Anti Verveeltips #1

Zomervakantie Anti Verveeltips #1

11Voor de meeste is het al heerlijk vakantie, de tijd om leuke dingen te doen, lekker uit te rusten en je alvast voor te bereiden op een nieuwe schooljaar.

De vakantie moet natuurlijk in het teken staan van alleen maar leuke dingen doen maar het kan wel is voorkomen dat het weer bijvoorbeeld niet meezit en niks kunt verzinnen om te gaan doen. Ik help je alvast een handje mocht dit moment er komen. Met deze tips zul jij je ieder geval deze zomervakantie je niet meer vervelen. Kijk mee!

Geef je slaapkamer een make-over

Deze tip heb ik al vaker voorbij laten komen omdat ik hem zelf zo ontzettend leuk vind om te doen. Geef je kamer een nieuwe boost door je inrichting te veranderen, lekker op te ruimen en oude spulletjes een nieuw leven te geven. Een verandering aan je slaapkamer geeft mij altijd een hele positieve boost!

PicMonkey Collage

Begin met een leuke serie

Zelf ben ik echt een enorme liefhebber van series kijken en ik heb al een hele lijst gehad. Mijn grote favoriet blijft Breaking Bad maar op dit moment ben ik ook helemaal weg van Pretty Little Lairs. Mijn aanraders:

  • Breaking Bad
  • Orange is the new Black
  • Pretty Little Lairs
  • The Killing
  • Gossip Girl
  • Vampier Diaries

netflix

(bron Netflix)

☁ Duik de keuken in

Ik vind het heerlijk om lekker de keuken in te gaan en de keukenprinses uit te hangen. Het liefst maak ik lekkere zoeternijen zoals cupcakes, koekjes en taartjes. De meeste bakspulletjes die ik heb komen van de Action en de Xenos waar je voor weinig hele leuke spulletjes haalt.

Mijn favoriete cupcake recepten zijn: Basis cupcakes met fudges vulling en stroopwafel. Super makkelijk om te maken en onwijs lekker.

c5

Juweeltjes om op te eten

oreo1Oreo Pops

rocks

Witte chocolade met Marshmallows rocks

Aan de slag met je blog

Voor de bloggers onder ons is het vieze weer natuurlijk een fijn moment om aan de blog te werken. Helaas niet zo geschikt voor het maken van foto’s maar je kan alvast genoeg inspiratie opdoen en artikelen typen.

Begin een eigen blog

Ben je zelf ook een grote liefhebber en lijkt het je wel leuk om een eigen blog te beginnen? Zet de stap en ga aan de slag. De vakantie is natuurlijk het ideale moment om je erin te verdiepen en je eigen mooie blog op te zetten. Ik schreef een tijd geleden een artikel om je op weg te helpen. ‘ Eerste hulp bij een blog beginnen‘.

3

☁ Ga aan de slag met een leuke DIY

DIY’s zijn heel leuk om te doen en er zijn er genoeg op internet te vinden. Websites als Pinterest staan er vol mee. Ook ik heb een aantal DIY’s gemaakt wat je misschien wel zou interesseren.

diy-chanel

diy

Dit was deel 1 van mijn Anti Verveeltips. Volgende week verschijnen er nieuwe tips!!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram