Zomerschoenen voor dames: Mijn favorieten voor deze zomer!

Zomerschoenen voor dames: Mijn favorieten voor deze zomer!

Tussen alle regenbuien door wacht ik met smart op het zonnetje. Ik kijk enorm uit naar het lekkere weer omdat we dan eindelijk weer naar buiten kunnen in leuke tops, jurkjes en natuurlijk zomerschoenen! Ik ben namelijk gek op loafers en pumps, maar dan wel het liefst wel gecombineerd met een zomerse outfit.

Ik heb ieder geval alvast voor het mooie weer eraan komt een aantal prachtige damesschoenen online uitgezocht die perfect zijn voor deze zomer. Voordeel van al die regenbuien is wel dat je lekker online kunt shoppen en op zoek kunt gaan naar de perfecte items die jij deze zomer in je garderobe wilt hebben. Kan je ook nog wel een mooi nieuw paar zomerschoenen gebruiken? Kijk dan snel mee naar deze toffe varianten die ik voor je heb uitgezocht!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Ik begin altijd met mijn grote favoriet uit het lijstje maar het is dit keer wat lastiger omdat ik alle items die ik heb uitgezocht zo verschillend zijn en eigenlijk allemaal perfect zijn om deze zomer in huis te hebben. Ik ben qua kleding gek op beige tinten en ook in schoenen merk ik dat ik daar heel blij van word. Ik word dan ook wel heel gelukkig van de prachtige beige slippers van Notre-V (nr.6) en de geweldige sandalen met hak van Unisa (nr.8). Dit zijn toch 2 van die items die je gewoon standaard in je zomercollectie moet hebben zitten? Hoe tof zijn de sandalen onder een mooie linnen broek of jeans? Of wat dacht je van lekker comfy onder een zomers jurkje? Hakken zijn op en top vrouwelijk en gecombineerd onder een mooi jurkje of skinny jeans is echt een must voor mij.

Maar in de zomer willen we ook opvallen en lekker knallen met kleurtjes daarom zijn mijn ogen ook gevallen op de heerlijke groene pumps van Omoda (nr.5). Een keer wat anders dan het standaard en heel tof om te combineren met een witte jeans of een zandkleurig jurkje. Of natuurlijk lekker gek met een heerlijke roze outfit erboven! Ook de prachtige pumps van GUESS (nr.3) trekken al een tijdje mijn aandacht. Ik vind grafische prints heel tof en omdat het in een lichte uitvoering is, is deze pump perfect te combineren met zomerse outfits. Ik vind ze heel classy en toch een beetje stoer overkomen!


Ook de loafers komen ieder jaar weer terug als ik opzoek ben naar mooie zomerschoenen. Loafers zijn echt de perfecte schoenen om in je zomercollectie te hebben. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn ideaal te combineren. Daarnaast vind ik zelf dat loafers heerlijk lopen. Mijn grote favoriet zijn de knalroze loafers van Notre-V (nr.4).

Met sneakers kun je het hele jaar alle kanten op en in de zomer zijn een paar lichte sneakers ook echt een must om te hebben in je kast. Rond de zomer zijn er zoveel leuke varianten verkrijgbaar met toffe details, pastelkleuren of juist opvallende knal kleuren. Sneakers lopen niet alleen lekker, je kunt zo ook super goed stijlen onder zowel een jeans als een jurkje. Mijn favoriet zijn de sneakers van Puma (nr.2). vrij basic maar toch net wat zomers gemaakt met een paar kleuren details!


Wat vind jij van deze zomerschoenen?
Welke schoenen zijn je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram