Zoetig pakketje van Lovelies

Zoetig pakketje van Lovelies

1

Alweer een tijdje geleden won ik op de blog van Leila een heerlijke doos met Fruitsiqles  van Lovelies…

Afgelopen dinsdag ontving ik de doos met ook nog een paar heerlijke extras, benieuwd wat ik allemaal heb gekregen? kijk dan snel verder…

De prijs was een prachtige doos lollies , maar niet zomaar lollies die je in de supermarkt kunt komen maar deze fruitsiqles. Ik vind ze echt geweldig, alleen al hoe ze eruit ziet, al die kleuren, het zoethout stokje en het fruit in de lollie, hoe geweldig is dit!

2

De fruitsiqles werden bezorgd in een mooie cadeaudoos, zo kun je mooi iemand verrassen om gebruiken voor bij de feestdagen, Dit is ook zo leuk om cadeau te doen aan een vriendin of om te gebruiken bij een leuke meidenavond!

5

Ook werd ik verrast met 4 leuke extra zakjes, namelijk met heerlijke shortbread koekjes. Shortbread koekjes zijn gemaakt van echte roomboter en verkrijgbaar in 6 verschillende smaken. Ze zien er geweldig uit, ruiken heerlijk en niet extreem zoet maar gewoon een lekker koekje voor bij de thee!

6

7

8

Het eerste zakje is al open en moest even geproefd worden, een heerlijk suiker chocolade koekje voor bij de thee!! De andere zakjes laat ik nog even dicht voor met kerst!

3

Ik wil Lovelies en natuurlijk Leila bedanken voor de heerlijke doos en ga hiervan genieten.! De lollies vind ik echt bijna te zonde om te gaan opeten…

Wil jij ook met kerst wat leuke hapjes? Neem dan is een kijkje in de webshop van Lovelies daarin vind je allerlei heerlijkheid om het feest compleet te maken!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram