Zo verschijn je stijlvol tijdens de zomer!

Zo verschijn je stijlvol tijdens de zomer!

Het is volop zomer en dat is genieten. Met af en toe een heerlijk verkoelend buitje vermaak ik mij prima. Ook merk ik dat zodra ik vakantie heb, mijn kledingstijl iets minder ‘uitgebreid’ word. Ik draag sneller een makkelijk jurkje, korte broek met een hemdje erop.

Toch vind ik het ook leuk om af en toe wat ‘meer’ te doen en er wat stijlvoller uit te zien bijvoorbeeld wanneer we uit eten gaan. Dan kan ik echt niet kan aankomen in een korte broek met een slobber hemdje. En naast al die op en top vrolijke zomerkleding zijn er zoveel stijlvolle items die toch hip zijn maar ook net wat gekleder.

Ik zocht een aantal items uit bij Expresswear waar je terecht kunt voor verschillende damesmerken zoals Calvin Klein, Vero Moda en Levi’s. Maar ook toffe merken voor je vriend als je van plan bent samen ‘online te shoppen’ zoals, Tommy Hilfiger, PME Legend, Ballin Amsterdam en AB lifestyle herenkleding kun je er allemaal vinden. Ik heb ieder geval een aantal toffe items gevonden waarmee jij deze zomer stijlvol voor de dag mee kunt komen en items die het na de zomer ook nog prima doen.Ik ben verliefd geworden op het panterprint jurkje van Vero Moda, deze is zo leuk te dragen overdag met leuke sneakers en slippers en voor s’avonds met een paar stoere boots. Ook een Flared Jeans staat nog op mijn wishlist, natuurlijk niet een broek waar je aan denkt in de zomer maar wel heel ideaal om s’avonds te dragen en te combineren met leuke shirts en wat sierden erbij! Het tasje vind ik een heel leuk item en door het geel prima te dragen in de zomer maar ook straks heel tof in de herfst met een toffe fake fur jasje dacht ik zo!

Dit artikel is deels geschreven in samenwerking met expresswear.nl


Welk items vind jij het leukste?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

3 Reacties

 1. 8 augustus 2019 / 15:04

  Hey, ik spot twee bekende items die ik zelf in mijn kledingkast heb hangen. Wat leuk! 🙂

  • Laura Louise
   Auteur
   8 augustus 2019 / 18:14

   Oh leuk zeg 😀

 2. Kim
  4 augustus 2019 / 14:45

  Die panter jurk is super leuk!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram