Zo pak je kerstcadeautjes het allermooist in!

Cadeautjes inpakken is natuurlijk hartstikke leuk en al helemaal om er echt een feestje van te maken. Je wilt natuurlijk dat de gene voor wie het cadeautjes is alleen al bij wordt van hoe het is ingepakt.

Kan je wel wat inspiratie gebruiken voor je inpak kunsten? Kijk dan snel verder. Zorg dat je het mooiste inpakpapier in huis hebt liggen, lintjes en confetti en ga aan de slag!


Bron // Bron

Wil je het ‘simpel’ houden? Met alleen al mooi inpakpapier kom je een heel eind. Het is leuk om gebruik te maken van verschillende printjes om ieder pakje. Mooie lint eromheen en het ziet er al geweldig uit!

Wat ik ook erg leuk vind is om kleine decoratie aan cadeautjes vast te maken. Je hebt tegenwoordig allerlei van die kleine mini kerstboompjes, belletjes, snoepjes te koop die je heel makkelijk kunt gebruiken bij het inpakken van je cadeautje.


Bron // Bron

Bron // Bron

Confetti is altijd een goed idee. Maak met plakband een mooie vorm op een pakje en strooi vervolgens de confetti eroverheen. Heel feestelijk!


Bron // Bron

Heb je bijvoorbeeld een leuk keukencadeautje? Hoe leuk is het om het ook in te pakken met een leuke keukenaccessoires. Het koekenmannetje vormpje vind ik een heel leuk idee. Helemaal in combinatie met het rotan touw.


Bron // Bron

Heb je geen leuk inpakpapier kunnen vinden? Dan kun je dit natuurlijk ook op pimpen met leuke illustraties. Knip ze bijvoorbeeld uit tijdschriften of print ze uit!


Bron // Bron

Helemaal leuk om je cadeautjes te versieren met gedroogde sinaasappel of een mini krans. Je koopt het kant en klaar of je maakt ze zelf. Heel chic!


Bron // Bron

Wat ik ook veel zag op Instagram is het inpakken met meerdere linten. Gebruik mooie kleuren in combi met glitter voor een feestelijk effect!Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 15 december 2019 / 17:04

    Hele fijne tips, ik heb hier soms zo moeite mee. maar met een stoer stuk papier en wat linten kom je erg ver!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram