Ziaja || Argan Oil Body Lotion & Rose Butter Dagcrème!

Ziaja || Argan Oil Body Lotion & Rose Butter Dagcrème!

0Vandaag wil ik je kennis laten maken met een merk die ik zelf pas heb ontdekt en waarvan ik erg onder de indruk ben van geraakt, namelijk Ziaja Cosmetics.

Ziaja Cosmetics is producent van hoogwaardige en dermatologische gekeurde cosmetica op basis van natuurlijke ingrediënten voor je gezicht, je lichaam en je haar. Ik ontving een tijdje terug twee mooie producten die ik ben gaan gebruiken en vandaag laat ik je ze graag zien. Kijk mee!

1

Ziaja Cosmetics combineert natuurlijke ingrediënten zoals kruidenextracten, mineralen en vitaminen met een modern productieproces. Alle producten worden klinisch en op allergieën getest in dermatologische klinieken en zijn niet getest op dieren!

2

Body Lotion – Natural Argan Oil 

3

Het eerste product dat ik je wil laten zien is een heerlijke grote fles gevuld met een body lotion. Zowel in de zomer als de winter gebruik ik body butters en lotions om mijn huid te verzorgen. Deze body lotion die ik ontving van Ziaja bevat natuurlijke argan olie. Ik ben zelf enorm fan van argan olie, ik gebruik het voor mijn haar, het zit in mijn mascara en nu ook deze body lotion voor mijn lichaam is gewoon hartstikke fijn.

De fles is simpel in wit met alleen 2 etiket stickers. Het ziet er niet bijzonder uit maar juist met zulke producten vind ik dat helemaal niet nodig. Het geeft mij daardoor ook het gevoel dat het hier echt om het product gaat. Daarnaast kun je de flessen na gebruik goed recyclen.

4

De body lotion zit in een fles met een handig pompsysteem waar ik zelf het meeste van houd. Het is hierdoor een stuk hygiënischer en makkelijk met doseren. Dan de body lotion zelf, waar het uiteindelijk allemaal om draait. Deze is ongelofelijk fijn om te gebruiken, de geur is heerlijk neutraal en je ruikt ligt de argan olie, smeert goed uit en trekt lekker snel in. Ik merk direct dat mijn huid zacht en gehydrateerd aanvoelt en dat willen we natuurlijk allemaal!

Deze grote fles van maar liefst 300 ml kost €5,99 

5

Rose Butter – Moisturizing Day Cream

6

Het volgende product dat ik je wil laten zien is een lekkere dagcrème van Ziaja, de Rose Butter variant. Het gaat hierom een hydraterende dagcrème met rozenboter. Toen ik het voor het eerst zag was ik bang dat deze mij zou tegenvallen omdat ik de geur van rozen helemaal niet fijn vind in producten. Gelukkig viel dat helemaal mee toen ik eraan rook, de geur van rozen ruik je helemaal niet maar juist een hele fijne vertrouwde geur.

7

Deze crème is geschikt voor een volwassen, normale tot droge huid. De ingrediënten die in dit potje zitten zijn:

provitamin B5 (D-panthenol)
rose butter
shea butter
sodium PCA
squalane
UVA/UVB organic filters

Wat mij direct opviel net als bij de body lotion was de structuur. Ook deze is weer ontzettend zacht en heerlijk aan te brengen op de huid. Hij trekt lekker snel in en mijn huid voelt goed gehydrateerd en heerlijk zacht aan. Ik ben echt blij met dit potje!

Voor een potje van 50 ml betaal je €7,99

8

Ik ben verrast geraakt door deze producten van Ziaja. Ik ben er een enorme voorstander van dat het zo puur mogelijk moet zijn wat je op je huid smeert en ik merk ook direct dat mijn huid hier zo blij mee is. De body lotion vind ik heerlijk en gebruik ik na het douchen om mijn hele huid mee in te smeren, het voelt daarna zo heerlijk zacht en verzorgend aan. En ook de dagcrème pak ik er ieder ochtend bij. Mijn huid reageert er goed op en het is een prima verzorgende basis voor ik mijn make-up op doe.

Een groot pluspunt van allebei de producten vind ik de geur. Ik hou namelijk niet van overheersende geuren en dat is bij deze twee producten totaal niet het geval. De geur ruikt namelijk vertrouwd naar een goed verzorgend product.

1

Ben jij ook een blogger en wil je ook kennis maken met het merk Ziaja? Dat kan! Neem contact op met Melissa (melissa@ziajafocusonskin.nl)  als je een
rondleiding willen in de winkel in de Prinsetraat in Den Haag! 

Kijk voor nog meer fijne producten in de webshop!

Ben jij bekend met het merk Ziaja? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram