Zero Calorie Chocolate | PUPA MILANO

Zero Calorie Chocolate | PUPA MILANO

Een tijdje geleden liet ik je al de nieuwe collectie van PUPA MILANO zien genaamd, ‘Zero Calorie Chocolate”. Een collectie die geheel in het teken staat van een chocolade! Alle producten uit de collectie bevatten anemlijk warme en omhullende tinten zoals diep donkerbruin, pittige beigetinten en cappuccino.

De producten uit de collectie zijn niet qua looks in de sferen, ook zijn ze subtiel geparfumeerd met chocoladetonen. Je moet oppassen dat je ze niet opeet! Ik heb 2 producten uit deze Zero Calorie Chocolate collectie die ik je heel graag wil laten. Kijk mee!

ZERO CALORIE CHOCOLATE HIGHLIGHTING FACE PALETTE

In totaal zijn er 2 highlighter palletes in de collectie, de Cherry Chocolate en de Caramel Chocolate. Beide uitgaves zijn prachtig maar ik heb de Caramel Chocolate variant en is toch ook wel mijn favoriet. Elk palette bevat 3 highlighters met een ultrastralende finish. De donkere tint uit het palette is iedaal voor de wangen en jukbeenderen en de lichte tinten uit het palette zijn weer perfect om de hoge delen van het gezicht te beandrukken.

Hieronder zie je het pigment van de highlighters en deze is hartstikke goed. De kleur die eraf komt is heel sterk en de shimmers komen naar je toe. Heel tof!

De Highlighting Face Palette is verkrijgbaar voor €29,95


ZERO CALORIE CHOCOLATE EYESHADOW PALETTE

Het oogschaduw palette uit de collectie bevat maar liefst 7 verschillende tinten met sensorische texturen zoals sprankelende multi-reflectie, mat, satijn en metallic om oneindig veel looks mee te maken. In de collectie zitten maar liefst 3 verschillende palettes. Het palette dat ik heb is de 003 Dark chocolate. Alle kleuren uit het palette vind ik werkelijk prachtig. Zelf ben ik geen echte oogschaduw drager maar als ik oogschaduw erbij pak dan zit ik wel altijd in dit soort tinten te kijken.

Hieronder zie je het pigment van de oogschaduw kleurtjes en zoals je kunt zien is die ontzettend goed. Met 1 veegje komt er al ontzettend veel kleur af en zoals je ziet zijn ook de metallic tinten echt prachtig!

De Zero Calorie Chocolate palette is verkrijgbaar voor €29,95


Wat vind jij van de producten van PUPA MILANO?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 13 november 2021 / 10:33

    • Wat fantastisch kleuren zijn het.
    Van deze kleuren hou ik het meeste in deze periode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram