Yves Rocher | Pur Camille | Review

Yves Rocher | Pur Camille | Review

Yves Rocher is één van die merken die ik al heel jong heb leren kennen door mijn moeder. Ik kan mij namelijk nog goed herinneren dat zij vroeger wel eens een bestelling deed nog ouderwets via de brochure en daarbij altijd leuke cadeautjes erbij kreeg. Mini lipsticks om precies te zijn!

yves0Yves Rocher is nog steeds een top merk en er komen ook regelmatig nieuwe producten op de markt. Zo hebben ze nu een heerlijke lijn van Calmille en deze heb ik uitgebreid getest. Benieuwd? Kijk mee!

 

Yves Rocher | Pure Calmille | Cleansing Micellar Oil]yves2

Het eerste product dat ik ben gaan testen is de Micellar Cleansing Oil. Ik was ontzettend benieuwd naar dit product en ik kon dan ook niet wachten. De olie zit in een spuitflacon waarmee je gemakkelijk kunt doseren. Deze olie is een zachte manier om snel je make-up te verwijderen, hij is dan ook geschikt voor je gezicht, ogen en lippen.

Ik heb 2 pompjes olie aangebracht op een wettenschijfje en vervolgens over mijn make-up gegaan. Zowel foundation als oogmake-up ging er gemakkelijk af. De olie is ontzettend verzachtend en mijn huid voelde na gebruik ook heel zacht aan. Toch vond ik het fijn om nog even na te spelen met lauw warm water.

yves3

yves4

Yves Rocher | Pure Calmille | 2 in 1 Cleanser & Toner

yves5

2 in 1 producten zijn altijd in trek en ideaal wanneer je in deze vakantie periode je koffer aan het inpakken bent. De 2 in 1 cleanser en toner van Yves Rocher is eentje die op een zachte manier je make-up verwijdert en je huid verkwikt. Dankzij de toevoeging van kamille krijgt je huid direct een verachtende en hydraterende boost.

De textuur is melkachtig en breng ik aan op een wettenschijfje. Vervolgens masseer ik deze over mijn gehele gezicht waarna de make-up er gemakkelijk afgaat. Zelf heb ik best een gevoelige huid maar hierop reageert hij prima. Ik krijg geen irritaties of rode plekken. De geur doet mij zelf niet snel aan kamille denken maar persoonlijk vind ik de geur die eraan zit prima en vrij neutraal.

yves6

Yves Rocher | Pure Calmille | Cleansing Gel

yves8

Dan is er nog een gel die ook net als de 2 in 1 cleanser make-up verwijdert. Maar deze gel heeft nog een extra functie, het verwijdert namelijk ook onzuiverheden zonder de huid uit te drogen. Ook weer verrijkt met verzachtende kamille die je huid verzorgen.

De gel is qua structuur vrij zacht en wordt ook weer zonder enige irritaties opgenomen door mijn huid. Ik masseer deze ook weer met wattenschijfje over mijn gezicht en spoel daarna met lauw warm water af. Make-up gaat er gemakkelijk af en mijn huid voelt zacht en fris.

yves9

yves10

Yves Rocher | Pure Calmille | Moisturizing Cream 

yves11

Om je huid na het reinigen nog extra te verzorgen is er de moisturiing Cream in dezelfde pure calmille lijn. De crème zit in een mooi luxe potje en bevat de heerlijke pure geur van kamille. Als ik de dop eraf draai komt de ontspannende geur direct te kant op. De crème is vrij dun maar romig en je masseert hem gemakkelijk en snel in je huid. Ik vind hem heerlijk zacht en verzorgend voor mijn huid. De geur erbij maakt het af!

yves12kopie

yves13

Yves Rocher | Pure Calmille | Crème

yves14

Als laatste heb ik nog een heerlijke verzorgende en hydraterende crème voor je gezicht en lichaam. Ook deze crème is weer verrijkt met het kamille wat zowel verzorgend als rustgevend is voor de huid. Dankzij de balsemachtige samenstelling wordt hij snel door je huid opgenomen en is hij snel in gebruik.

Ik vind de crème echt heerlijk en deze heb ik nu al een tijdje standaard in de badkamer staan om lekker te gebruiken. De crème is rijk en trekt ongelofelijk snel in zonder dat het een kleverig laagje achter laat. Daarnaast vind ik de geur net als bij de andere producten heerlijk.

yves16

Conclusie:

Ik vind de gehele kamille lijn heerlijk en ik word ook gewoon vrolijk als ik de producten zie staan. Ze ogen natuurlijk en goed voor de huid en dat heb ik de afgelopen tijd ook gemerkt. Ik ben vooral heel fan van de moisturizing Cream, de verzorgende crème en de 2 in 1 cleansing & toner. Deze 3 producten gebruik ik het meest. Mijn huid reageert er ontzettend goed op en ik merk ook dat onzuiverheden uit blijven. De geur is fijn neutraal, de structuur van de producten top en allemaal makkelijk in gebruik!

yves17

Alle producten zijn verkrijgbaar bij Yves Rocher en vanwege de sale zijn ze nu lekker afgeprijsd en daardoor nog interessanter ze te proberen!

Heb jij ervaring met producten Yves Rocher?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. Anoniem
  28 juli 2017 / 11:22

  Fijne review!
  Ik vind Kamille heerlijk in producten, ben benieuwd hoe deze zijn.

 2. Donna
  28 juli 2017 / 11:22

  Wat een heerlijke lijn lijkt mij dit!
  Liefs

 3. 24 juli 2017 / 05:41

  Prachtige producten!
  Ik ben er zo benieuwd naar.
  Inderdaad kreeg men er lange geleden mini lipsticks bij als je iets besteld had.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram