Yankee Candle Tarts

Yankee Candle Tarts


Wanneer het herfst zich laat zien en de dagen een stuk korter worden verlang ik naar kaarsjes om aan te steken en heerlijke wax melts om in huis te branden.

Vandaar dat ik naar de USCandle in Zwolle ging om een aantal nieuwe wat melts van Yankee Candle te scoren, de nieuwe kerstgeuren zijn namelijk alweer verkrijgbaar en hier word ik helemaal blij van. Ik ging voor 4 heerlijke geuren, benieuwd? Kijk mee!

y2Yankee Candle | CHRISTMAS MEMORIES

Christmas Memories kocht ik vorig jaar ook en is een geur die ik perfect vind passen bij deze tijd van het jaar. De geur is warm en kruidig en het maakt de koude dagen lekker knus.

y3

Yankee Candle | CANDY CANE LANE

Candy Cane Lane kocht ik net als Christmas Memories ook al eerder en is echt mijn favoriete kerstgeur. Het is een heerlijke combinatie van zoet vanille met een vleugje mint.

y4

Yankee Candle | WINTER GLOW

Winter Glow ontdekte ik nieuw in de winkel en vond ik wel de moeite waard om is te proberen. De geur vind ik een beetje lastig te omschrijven maar ruikt voornamelijk erg vertrouwd en zacht. Een prima geur om lekker overdag te branden.

y6

Yankee Candle | FIRESIDE TREATS

Fireside Treats is niet echt een kerstgeur volgens mij maar toen ik gebrande marshmallows op het plaatje zag staan twijfelde ik geen moment. De geur ruikt namelijk heerlijke naar zoete marshmallows en heeft zelf een fris tintje eraan. Ik ben heel benieuwd hoe hij in de brander zal gaan ruiken.

y5

De geuren van Yankee Candle vind ik altijd verassend lang lekker blijven en ook zuinig in gebruik. Ik gebruik nooit een tart helemaal in een keer maar breek hem altijd door vieren. Zo kan je lekker vaak afwisselen en genieten van de geuren.

y7

Wat vind jij van mijn geurtjes?
Heb jij ervaring met Yankee Candle?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 12 november 2015 / 14:48

  hmm lijken mij erg fijne geuren ik hou ook echt van yankee!

 2. 7 november 2015 / 21:23

  Ik ben ook groot fan van Yankee Candle, fireside treats is op dit moment mijn favoriet!

 3. 7 november 2015 / 19:54

  Winterglow is zooo lekker! De andere ken ik nog niet, ze klinken in ieder geval wel heel goed!

 4. 7 november 2015 / 19:08

  Ik heb ook net nieuwe Yankee Candle tarts en ben er ontzettend blij mee!

 5. 7 november 2015 / 16:11

  Ah, Yankee Candle is echt geweldig. Lekkere geurtjes lijken me!

 6. 7 november 2015 / 13:56

  Wat heb je een hoop heerlijke geuren gekozen! Fireside Treats heb ik in een jar, en ik ben echt verliefd op die zacht zoete geur! Naar Winter Glow ben ik nog heel erg benieuwd, ben dol op zachte geuren dus denk dat ik die ook snel een keertje ga halen <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram