Xenos Wishlist!

Xenos Wishlist!

Xenos vind ik een heerlijke winkel om naar toe te gaan. Vrijwel altijd kan ik er wat leuks vinden want op interieur gebied scoren ze heel goed met ontzettend veel leuke items en qua prijs zijn ze al helemaal geweldig. Af en toe maak ik weer een wishlist met items die ik echt geweldig vind end ie ik regelrecht in mijn huis wil hebben.

Het is vooral weer gericht op wonen en ik moet je helaas bekennen dat het weer allemaal in de zelfde stijl is waar ik zo van hou… Benieuwd naar mijn favoriete items van de Xenos? Kijk mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

De stoel van nr.1 heb je vast wel vaker voorbij zien komen. Meerdere winkels verkopen hem volgens mij maar bij de Xenos is die lekker goedkoop. Het is volgens mij niet de lekkerste stoel om op te zitten maar hij ziet er zo geweldig uit! Ik denk dat hij het in iedere kamer met een leuk kussentje of plaid het goed zal doen!

Ik denk dat iedere Rotan liefhebber verliefd wordt op het hoofdbord in de vorm van een lotus. Normaal zie je dit op Pinterest en nu kun je het in je huis creëren. Ik heb nog 1 kamer over die ik als een soort logeerkamer wil inrichten en ik hoop zodra die weer op voorraad is, deze hoofdsteun te kunnen bestellen!

Ik ben zelf gek op apart knopjes op kastjes enz. Meestal zijn de knopjes die op meubelstukken zitten saai en niet aantrekkelijk. Zo heb ik in mijn keuken ook op een IKEA kast mooie gouden knopjes zitten van Doing Goods. Enige nadeel van dat geweldige merk is, is dat het vrij prijzig is. Maaaar nu ontdekte ik bij de Xenos ook een collectie geweldige gouden meubelknopjes. Mijn grote favoriet is de pompoen en de konijn. Ik ben bezig met een oud kastje opknappen en daarvoor zoek ik nog 4 knopjes!


Wat vind jij van bovenstaande items van Xenos?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram