Word jij ouder en kun je je woning niet goed meer onderhouden?

Word jij ouder en kun je je woning niet goed meer onderhouden?

Naarmate we ouder worden, kan het onderhoud van onze woning een steeds grotere uitdaging worden. Klusjes waar we vroeger geen moeite mee hadden, kunnen nu te zwaar of lastig zijn. Dit roept soms de vraag op of we moeten verhuizen naar een meer geschikte woning. Gelukkig is dat niet altijd nodig. Univé biedt een oplossing in de vorm van Veilig Wonen verzekeringen.

Deze verzekeringen zijn speciaal ontworpen om jou te ondersteunen bij het onderhoud en de veiligheid van je woning. Met de juiste verzekeringen van Univé hoef je je geen zorgen te maken over het uitvoeren van onderhoudsklussen die te zwaar zijn geworden. Zo kun je comfortabel en veilig in je vertrouwde thuis blijven wonen, zelfs als je ouder wordt. Wij laten je zien wat de opties zijn. 


Laat je schoorsteen op tijd vegen 

Met een verzekering van Univé hoef je je geen zorgen te maken over het regelen van het schoorsteenvegen. Het schoonhouden van de schoorsteen is een belangrijk aspect van het onderhoud van je woning, maar het kan een lastige en potentieel gevaarlijke klus zijn. Gelukkig biedt Univé een oplossing met de Veilig Wonen verzekering. Met deze verzekering kun je het schoorsteenvegen eenvoudig uitbesteden aan professionals. Door een schoorsteenveger in te schakelen via Univé, ben je verzekerd van een veilig en goed gereinigde schoorsteen. Bovendien neemt de schoorsteenveger zelf contact met je op waardoor je dus nooit een achterstand oploopt bij het onderhoud van je woning. Zo verminder je het risico op schoorsteenbrand en kun je met een gerust hart genieten van een warme en gezellige woning. 


Bron Pexels – Joaquin Carfagna


Altijd schone dakgoten

De herfst is de periode waarin alle bladeren van de bomen vallen. Terwijl ze langzaam op de grond dwarrelen, hopen ze zich echter ook op in je dakgoten. Het schoonmaken van de dakgoten kan een uitdagende taak zijn, vooral als je wat ouder bent. Klimmen op een ladder, balanceren op ongelijke oppervlakken en het verwijderen van verstoppingen vereist fysieke inspanning en behendigheid. Gelukkig hoef je je hier geen zorgen over te maken als je een verzekering bij Univé hebt. Met hun specialistische diensten kun je genieten van een schone en goed onderhouden dakgoot, zonder dat je zelf de risico’s hoeft te nemen. Laat de professionals het zware werk doen terwijl jij zorgeloos van je dag kunt genieten. Ook in dit geval neemt de specialist tijdig contact met jou op zodat je nooit een schoonmaakbeurt mist. Uiteraard neemt de vakman zelf al zijn materialen mee zodat jij geen omkijken hebt naar de schoonmaakbeurt. 


Profiteer van fikse pakketkortingen

Ouderdom kan met gebreken komen, dus is het tijd om de wijsheid die je in je leven hebt opgedaan in te zetten zodat je langer thuis kunt blijven wonen. Met de Veilig Wonen verzekeringen van Univé kun je onderhoudswerk uitbesteden zodat jij er geen werk van hebt. Bekijk de opties even op de site van deze verzekeraar. Je zult zien dat hoe meer verzekeringen je kiest, hoe meer korting je kunt pakken. 


Bron Pexels – Carlos Machado


Ben jij op de hoogte omtrent verzekeringen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram