Woensdag 23 juni.

Woensdag 23 juni.

Terugkomend op de leuke items die ik gisteren tegenkwam in de Costes, dit is een van de items die ik kocht. Een denim jurkje waar ik werkelijk verliefd op ben geworden. Ik zag hem gisteren in de Costes hangen en wist gelijk, ‘ dit is een jurkje die je gewoon in je kast moet hebben hangen’. Zelf ben ik al gek op denim en als het dan ook nog in de vorm komt van een jurkje dan ben ik verkocht.

Hij is verkrijgbaar in 2 varianten, donker blauw en deze antraciet/zwarte kleur voor €49,95. Het leuke aan dit modelletje is natuurlijk dat je hem als jurkje kan dragen (offcouse) maar ook heel leuk met een shirt of trui eronder. In de winter kan die prima met een panty en draag er een losse trui overheen en je hebt een rokje. Kortom, het meest functioneerde item die op dit moment in mijn kast hangt.

Nu heb ik hem gelijk aangedaan toen ik van mijn werk uit Isala kwam en nu zul je vast denken, ‘denim zit toch helemaal niet lekker’. Nou dan heb je het mis. Doordat er best veel stretch materiaal in zit, is het jurkje lekker comfortabel om te dragen. Kortom, dit is een van de items die ik kocht en ik ben er dol op!

Na een ochtendje Isala bracht ik de rest van de dag door achter de computer. Niet helemaal 100% fit na de vaccinatie, maar het werk wat ik had liggen moest gedaan worden. In een iets slomer tempo dat wel. Met als hoogtepunt van de dag toch echt wel dat mijn webshop eigenlijk zo goed als live kan. Op dit moment is het enige waar ik op wacht, goedkeuring voor het betalingssysteem en dan zijn echt alle puntjes op de i! Ik kan niet wachten om dit te gaan vieren en met jullie te delen.

Het fijne aan het fotograferen van kledingstukken is dat ik lekker een goede reden heb om naar buiten te gaan en dat ik mijn lieve vriendin even kon zie die ging helpen met de foto’s Een win-win situatie. Iedere dag even lekker naar buiten voor een wandeling is echt een aanrader ook al is het maar een klein stukje.

De rest van de avond doe ik lekker rustig aan met een paar kleine werkzaamheden te verrichten. Mijn plan is eigenlijk om een boek uit te lezen waar ik nu alweer veel te lang mee bezig ben en zo graag in wil verder lezen. Eerst even een heerlijke simpele couscous salade in elkaar fabriceren en dan genieten van de avond!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

 1. 25 juni 2021 / 16:14

  Jaloers op je figuurtje, looking good en ik begrijp waarom dit een van je favoriete gaat worden!

  • Laura Louise
   Auteur
   25 juni 2021 / 18:44

   Dankjewel voor je compliment! Haha wel lastig hoor om een favoriet kledingstuk te hebben, je wilt hem het liefst elke dag dragen haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram