Wishlist ♥ BeautyBay.com

Wishlist ♥ BeautyBay.com

wishlist

Internet is eigenlijk maar gevaarlijk terrein voor beautyliefhebbers… Ik hoef maar op Beautybay te komen en mijn ogen beginnen al te stralen. Zoveel moois, zoveel leuke merken maar wel met prijskaartjes…

Daarom heb ik een wishlist met de producten erop die ik heel graag wil hebben en wil proberen. Benieuwd wat er allemaal op mijn Beautybay wishlist staat? Kijk snel verder!

rougeOp mijn wishlist staan oa. producten van het merk Rouge Bunny Rouge. Ik ben hier nog niet bekend mee en daarom ben ik ontzettend nieuwsgierig hoe de producten zijn. Aan de vormgeving zal het in ieder geval niet liggen, deze ziet er namelijk top uit. De prijzen liggen aan de hoge kant, maar volgens andere reviews moet het zeker kwaliteit zijn.

rouge-bunny-rouge

paul

Paul & Joe vind ik echt een top merk, de producten zien er zo lief, leuk en schattig uit dat je het liefst alles wilt hebben in je stash. De prijzen bij Paul & Joe zijn redelijk betaalbaar en de kwaliteit is goed. Vooral de lipsticks vind ik erg tof en zou ik graag willen proberen.

paulenjoe

pixi1

Net als Paul & Joe is Pixi ook z’n schattig merk wat echt aantrekkelijk is alleen al door de vormgeving. Ook bij dit merk zijn de prijzen redelijk betaalbaar en zijn de producten goed. Ik ben vooral nieuwsgierig naar de Eye Glow Cube doos.

pixi

toofaced1

En als laatste natuurlijk een van de mooiste merken in beautyland, Too Faced. Al een tijdje staan er een aantal van deze producten op mijn wishlist, waaronder de sweethearts producten. Ze zijn duur, maar ooohh zooo mooi!!!

toofaced

Bij Beautybay.com kun je makkelijk en veilig betalen met Paypal. Ik vind het persoonlijk een fijne webshop en hebben zoveel leuke merken in het assoriment. Ik vind de webshop vooral handig nu de Sephora er niet meer is en Too Faced en Urban Decay een stuk moeilijker te krijgen is.

Wat staat er bovenaan jouw wishlist op dit moment?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram