Winactie – Win een heerlijk kerstpakket van Rituals!

Winactie – Win een heerlijk kerstpakket van Rituals!

Hoe heerlijk is het om net voor de feestdagen nog een heerlijk pakket te ontvangen om je lekker klaar te maken voor de drukke & koude dagen? Ik denk dat iedereen dat wel wilt en daarom heb ik weer iets leuks om te verloten op mijn site…

In samenwerking met de kerstpakkettenshop mag ik namelijk 1 Rituals Pakket verloten! Vorig jaar kreeg ik nog een heerlijk goed gevuld kerstpakket, maar nu ik eigen baas ben zit het er niet in, tenzij ik mijzelf verras natuurlijk.

In de kerstpakkettenshop kun je namelijk kerstpakketten online bestellen, super handig als je een bedrijf bent en je personeel wilt verrassen. In de webshop kun je terecht voor diverse soorten pakketen, of je nu gaat voor orginele kerstpakketen, luxe kerstpakketten, iets voor mensen die graag van koken houden, een doos vol lekkernijen of gewoon een echt Hollands Kerstpakket, er is genoeg keuze en voor ieder wat wils kun je wel zeggen!

En aangezien ik van beauty hou en mijn bezoekers ook verloot ik een speciaal Beauty Kerstpakket, namelijk met heerlijke Rituals Producten.

De set bevat heerlijke miniaturen van de Deep Relaxtion lijn en is een van mijn favoriete geuren van Rituals. De set bevat een heerlijke doucheschuim, scrubcreme, body creme & badschuim!

Tao – Kom tot rust met de geuren van Witte Lotus en Groene Thee!

Wat moet je doen om deze set te winnen?

Je kunt meedoen tot 16 December, op 17 December krijgt de winnaar bericht!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram