GESLOTEN WINACTIE | 5 x DOVE Regenerate Repair pakketje

GESLOTEN WINACTIE | 5 x DOVE Regenerate Repair pakketje

Ladies opgelet! Het is tijd voor weer een ontzettend leuke winactie. Ik mag namelijk 5 meiden blij maken met een heerlijke set van de nieuwe Dove Regenerate Repair lijn!

Ik liet al in mijn vorige artikel zien dat deze lijn nu behoort tot mijn favoriete haarproducten. Ze zijn namelijk speciaal voor beschadigd haar die wel weer een boost kan gebruiken. Dus gebruik je veel styling tools doe dan zeker mee!

dovewinactieDeze producten zijn nieuw van Dove en zijn dus speciaal gericht voor mensen met beschadigd haar dat wel een boost kan gebruiken. De producten bevatten rode algen en keratine wat het haar een enorme boost geeft en gezonder maakt. Ideaal dus wanneer je veel gebruik maakt van bijvoorbeeld een föhn of een stijltang. Het geeft je haar net even de oppepper dat het nodig heeft!

Ik mag 5 meiden blij maken met een pakketje waarin de shampoo zit en de bijpassende conditioner.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Volg Fablouise op Bloglovin
 • Deel in de comments een persoonlijke reden/verhaal wat jouw haar beschadigd maakt.
 • Reageer met een geldig e-mail adres

De winnaars krijgen persoonlijk bericht per mail! Je kunt meedoen tot 15 mei! 

dovewinactie2

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

42 Reacties

 1. Marian Zw.
  15 mei 2016 / 15:27

  Ik wil mn haar graag wat langer laten groeien maar na vier zwangerschappen merk ik dat mn haar wel wat geleden heeft onder alle hormoon schommelingen. Een beetje extra zorg zou heel fijn zijn nu de zomer met zon een zwemmen voor de deur staat. Zeker als het komt van mn favoriete merk Dove. Ik maak heel graag kans. Volg je op Bloglovin.

 2. 15 mei 2016 / 14:00

  Die oppepper kan mijn lange geverfde haren goed gebruiken.Ik ben 44 had altijd heel dik haar, na zware jaren heb ik heel veel last gehad van haaruitval, dat is nu hersteld. Toch heeft het zonnetje hier en daar wat schade aangebracht. Wat lijkt me dit een mooi product van dove. Dolgraag test ik dit uit op mijn harenm

 3. corry de vos
  15 mei 2016 / 13:37

  Wauwie wat een leuke actie gooi mij maar in de hoge hoed en tover er een super blije corry uit ? ? ? ? ? ?

 4. An V
  15 mei 2016 / 13:35

  Na jaren van blonderen en zon , zee, zand en het Nederlandse klimaat dan is het fijn dat er
  voor beschadigd haar een oplossing bestaat.Ik geloof heilig in de producten van Dove.

 5. 15 mei 2016 / 12:47

  Ik grijp deze uitzonderlijke kans ,om een WAANZINNIG mooie prijs te winnen,met BEIDE handen aan !!! Heb een gevoelige hoofdhuid,ben de 50 gepasseerd waardoor de hormonen op hol raken (overgangperikelen) en de zomerzon doet de rest om het laatste restje gezond haar teniet te doen ! HELP !!!

 6. 6 mei 2016 / 19:48

  Mijn haar kan zeker wel een boost gebruiken. Ik heb al jaren last van psoriasis op mijn hoofdhuid en moet regelmatig erg agressieve shampoo’s hiervoor gebruiken maar helaas tast dit mijn haar ook erg aan. Hopelijk kan dit product hier verbetering in brengen 🙂

 7. Sabrina
  5 mei 2016 / 21:31

  Eigenlijk valt het wel mee dat mijn haae beschadigd is. Wel doet het nooit wat ik wil en is het super dun. Daarom probeer ik verschillende merken en dove is vaak goed! Ik maak dus graag kans!

 8. Bo
  1 mei 2016 / 20:44

  Hoiii,
  Ik vind dit echt een te gekke winactie! Omdat ik zoveel zwem (7uur in de week) kan mijn haar wel wat verzorging gebruiken! Al dat chloor is namelijk niet echt goed voor je haar… Tja je moet wat over hebben voor je sport. Maar mooi en verzorgd haar is eeerlijk gezegd ook wel heel fijn. Hopelijk kunnen deze producten mij daar bij helpen. Duimen dus!
  Liefs, Bo

 9. 1 mei 2016 / 14:34

  Mijn haar is niet heel erg beschadigd, maar ziet er heel erg beschadigd uit doordat het krult. Shampoos voor beschadigd haar werken altijd heel goed bij mij.

 10. iris
  30 april 2016 / 14:58

  door het verfen en de stijltang en de krultang is mijn haar erg beschadigd geraakt. Een half jaar geleden heb ik mijn haar blond geverfd, wat totaal mis ging en ik niet de goede kleur blond had (gelukkig was het vakantie), na een paar weken heb ik het weer opnieuw geverfd. En doordat ik zoiezo wel een paar keer per week de krultang of de stijltang gebruik wordt mijn haar er niet beter op. En in de zomer mooi gezond haar te hebben zie ik wel zitten!, ik doe zeker mee

 11. 29 april 2016 / 09:12

  Ik volgde je al op Bloglovin uiteraard 🙂 Mijn haar is heel snel droog, geen idee waar dat door komt. Ik gebruik regelmatig de stijltang en krultang, dus ik denk dat het daarom fijn zou zijn deze producten uit te proberen.

 12. Roswitha
  29 april 2016 / 06:27

  Op zich gebruik ik niet overdreven veel stylingtools ofzo, maar mijn krullen zijn erg droog en pluizig en kunnen wat extra verzorging heel goed gebruiken. Mijn krullen moeten getemd worden haha.

 13. Kelly
  28 april 2016 / 21:19

  Leuke winactie! Ik ben benieuwd of dit werkt voor mijn haar. Ik stijl mijn haar al een aantal jaar iedere dag en sinds kort föhn en krul ik mijn haar ook nog in de weekenden. Ze kunnen dus wel een oppepper gebruiken!

 14. Jana
  28 april 2016 / 20:14

  Mijn haar raakt beschadigd omdat ik af en toe eens extensions laat plaatsen en dat is niet te best voor je haar :p. Mijn kapsel kan dus wel een oppepper gebruiken voor het ogenblik ;). Ik doe graag mee!

 15. chen
  28 april 2016 / 19:51

  Ja mijn haar heeft wel reparaties nodig!

 16. Cristina
  28 april 2016 / 19:25

  Ik waag heel graag een kansje voor mijn dochter! Een tijdje geleden begon mijn dochter haar haar te stijlen met de stijltang wat niet gezond is voor je haar. Ze had inderdaad zeer lang haar maar was allemaal beschadigd! Wou niet naar de kapper gaan omdat het zo lang was. Uit eindelijk is ze dan wel geweest maar heeft ze een parement van krullen gedaan! Wat nog meer erger is voor haar haar.. Haar haar is echt wel beschadigd en kan zeer goed een goede verzorging gebruiken! Hopelijk krijgt haar haar terug een gezond leventje..

 17. 28 april 2016 / 19:20

  Tof, ik doe heel graag mee! Ik heb de afgelopen paar jaren mijn haren heel vaak gebleekt, omdat ik mijn eigen donkerbruine haar blond/rood/vampierrood/fuchsia/zuurstokroze/paars/turqoise en nog veel meer heb geverfd. Eigenlijk eigen schuld, dikke bult, maar ik zou toch graag wat hulp krijgen om mijn haren weer in gezonde staat terug te brengen. :

 18. Merel
  28 april 2016 / 18:50

  Wauww wat een leuke winactie !

  De reden dat mijn haar is beschadigd is echt een raadsel maar wat ik heb is dat mijn haar aan de rechterkant langer is dan aan de linkerkant, het lijkt alsof de linkerkant op een gegeven moment gewoon afbreekt en niet meer groeit. Ik heb het nu al een paar keer bij laten knippen en dan is het voor een tijdje wel weer oke maar op een of andere manier groeit het toch weer verkeerd. terwijl ik helemaal geen stijl/krultang gebruik ( misschien 1 à 2 keer per jaar). Kappers weten ook niet hoe het zou kunnen komen ( alleen door stijl/krultang maar omdat ik die niet gebruik..). Dus daarom zou ik deze lijn heel graag proberen en misschien kan het iets voor mijn haar betekenen 🙂

  Liefs,
  Merel

 19. Serina
  28 april 2016 / 18:13

  Wauw wat een gave actie !… dol op dove !..

  Ik heb erf preuts pluizig beschadig haar… is begonnen met het verfen van me hele haar.. Na jaren te twijfelen van blond naar donker bruin gegaan en nu achteraf wel spijt van.. me haar was erg lang en best goed uitziend.. Toen ik het ging verfen merkte ik daarna dat mijn haar niet meer de oude was.. Daarna raakte ik zwanger en eigenlijk maar 1 keer geverfd voor de bevalling.. maar in de zwangerschap kreeg mijn haar er nog een klap overheen ( hormonen ) dus het werd steeds slechter… nu een jaar is het eigenlijk aan het bijkomen maar nog steeds niet de oude.. zou het fijn vinden om deze producten te winnen en mijn haartjes te kunnen verwennen.. lijk me heerlijk spul.

  FINGERS CROSSED.

  Fijne dag

  Xxx Serina

 20. Tessa Keurntjes
  28 april 2016 / 17:43

  Wow super! Ik ben gek op dove (heb normaal de gewone shampoo etc. en ben daar al happy mee vaak) dit kunnen winnen zou super zijn voor mijn haar aangezien mijn haar door medicatie veel uitvalt en super dun is geworden.. En ja ik verf mijn haar zo nu en dan en dan ziet het er wel ff mooier uit maar het blijft natuurlijk beschadigd hoe goed ik het ook verzorg. Misschien dat daarom deze shampoo/conditioner wel wat voor mij zou zijn met mn dunne poedel, pluizende krulhaar?
  En nja ik neem aan dat het voor zich spreekt dat ik je al overal op volg☺️

 21. 28 april 2016 / 16:00

  Zien er leuke producten uit, ik doe mee! Zelf gebruik ik niet zo vaak mijn stijltang en krultang de laatste tijd. Ik gebruik wel vaker mijn haardroger. Maar mijn haar raakt vooral beschadigd door te lang wachten met naar de kapper te gaan. Ik twijfel of ik mijn lange haar moet laten knippen of niet. :s
  Liefs,
  Yara

 22. Anita te Gussinklo
  28 april 2016 / 15:33

  Lijkt me een hele fijne lijn van Dove, kan mijn droge aar wel gebruiken.
  Ik loot dus graag mee en volg je via Bloglovin.

 23. 28 april 2016 / 15:06

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee omdat ik erg benieuwd ben na de producten en na wat deze producten voor mijn haar kunnen betekenen aangezien t erg beschadigt is door het föhnen.

 24. Sofie
  28 april 2016 / 14:06

  Leuk dat je deze producten mag weggeven ! Ik heb heel lang haar de laatste tijd is het helaas erg droog in de punten … ik stijl/föhn/kleur mijn haar niet, maar de kapper zegt dat dit onvermijdelijk is bij lang haar. Dus ben ik onlangs overgestapt op voedende shampoos en heerlijk dikke haarmasker 🙂 Ik ben erg benieuwd naar het pakketje en doe graag mee !

 25. Leonie
  28 april 2016 / 11:42

  Ik doe mee! En ai, mijn haar heeft veel te voortduren gehad haha. Na een incident met een scheermes door mijn haar, had ik het kort geknipt. Toen dacht ik dat ik dan wel eens m’n haar kon verven, nu er niet zo veel haar meer over was. Never again, want m’n haar werd net stro! Nu al weer maanden bezig met m’n haar laten uitgroeien haha

 26. 28 april 2016 / 11:33

  awesome ik doe graag mee 😀 mijn haar is best beschadigd geraakt van het blonderen en zilveren matteringen er op, i could really use this!

 27. 28 april 2016 / 11:22

  Ik doe heel graag mee en volg je nu ook via BlogLovin.
  Mijn haar is sinds ruim een jaar erg achteruit gegaan. Ik heb psoriasis en het word steeds erger. Nu zit het ook op mijn hoofd en hierdoor heb ik ook een kale plek. Gelukkig is er geen littekenweefsel dus uiteindelijk komt de haargroei weer terug. Mijn haar kan zeker nu hierdoor extra aandacht en verzorging gebruiken.

 28. 28 april 2016 / 11:03

  Wat leuk dat je jouw favorieten met ons wilt delen! Ik zou het heel graag willen testen op mijn veeel te droge, beschadigde haar. Ik heb mijn haar nooit geverfd, altijd netjes geknipt, maar ik gebruik dagelijks een stijltang. Mijn haren vinden dat niet leuk, hihi!

 29. 28 april 2016 / 11:02

  Ik doe heel graag mee, ben heel erg benieuwd naar deze producten. Ik draag mijn haar vaak vast, naar school vaak een staart en als ik thuis ben maak ik daar een knotje van. Oei, wat is dat slecht voor mijn haar! Probeer mijn haar de laatste tijd meer los te dragen, zodat het meer ademt en lekker losjes zit. Maar mijn haar is nog steeds niet in top conditie, lijkt me heel erg fijn om deze producten te testen!

 30. Mandy
  28 april 2016 / 11:00

  Ik doe mee! Ik verf mijn haar al een aantal jaar en dit is natuurlijk niet het beste voor je haar. Ik ben van donkerblond naar bijna wit, naar donkerbruin en weer naar goudblond gegaan. Ik heb laatst een groot stuk dood haar afgeknipt maar de rest kan nog wel wat extra verzorging gebruiken 🙂

 31. 28 april 2016 / 10:51

  Ah, wat een leuke winactie! Niet mijn haar kan een boost gebruiken, maar het haar van mijn moeder zou ik graag met dit pakket willen laten verwennen! Mijn moeder verft haar haar altijd in blonde plukken om de grijze plukken te verbergen, daardoor zal mijn moeders haar denk ik wel beschadigd zijn. Ze verzorgt haar haar iedere keer met Nivea en soms Andrélon. Het lijkt mij leuk om eens kennis te maken met deze nieuwe lijn van Dove en tevens is dit ook het perfecte, verlate moederdagscadeau. 🙂 Ik volgde je natuurlijk allang op Bloglovin’ en heb het bericht geliked! Fingers crossed.
  liefs

 32. Jolijn
  28 april 2016 / 10:51

  Ik ben erg benieuwd naar die producten, hopelijk helpen ze me tegen mn beschadigde haar.
  Waarschijnlijk komt dat omdat ik het vaak fohn, ik maak dus graag kans!
  XX Jolijn

 33. 28 april 2016 / 10:16

  Mijn haar raakt beschadigt omdat ik in de zomer weer vaker op de scooter zit bij mijn vriend. Door de harde wind moet ik mijn haren vaker borstelen en raakt het beschadigt!
  Het zou echt fijn zijn als ik deze producten zou mogen winnen en uit zou mogen testen!
  Ik volg je al een tijdje op http://www.bloglovin.com/liekevanveen8

 34. Sabrina
  28 april 2016 / 09:39

  Wat een leuke winactie! Ik ben heel benieuwd of deze Dove lijn mijn door het vele verven beschadigde haar ook een boost geeft en loot graag mee. Ik volgde je al via Bloglovin’ en heb daar je bericht geloved.
  Groetjes,
  Sabrina

 35. Ilsiee prins
  28 april 2016 / 09:24

  Wat een fijne actie! 😉 Mijn haartjes, blond geverfd dus zeker beschadigd hihih. Ben wel eens gaan denken om te stoppen met verven maarja, die lelijke uitgroei he….. Ik doe graag mee! 😉
  Vooral met de felle zon weer op komst, kunnen mijn haartjes zeker wel wat extra verzorging gebruiken!
  Groetje ilsiee

 36. Gerdien
  28 april 2016 / 09:12

  Deze lijkt me ontzettend fijn voor mijn geblondeerde/ontkleurde haren. Nu de lente er aan komt en mijn haar wel een oppepper kan gebruiken na de winter zou dit een hele fijne boost kunnen zijn om weer gezonde en glanzende manen te krijgen!

 37. Lisette Kleiweg
  28 april 2016 / 08:37

  Heerlijk voor mijn haar, vooral met het oog op aankomende zomer !
  Ook ik verf mijn haar om de 3 weken want dat grijs maakt me 10 jaar ouder, daar ben ik te jong voor☹️?
  Jammer genoeg krijg je dan ‘stro’ ipv haar op je hoofd.

 38. 28 april 2016 / 06:27

  Super leuk! Ik ben hier wel benieuwd naar. Ik doe graag mee!

 39. Nynke B
  28 april 2016 / 06:24

  Ik verf mijn haar sinds een paar jaar. Heel mooi, maar mijn haar is nu zo droog en ik heb alles al geprobeerd om het er wat beter uit te laten zien. Eigenlijk wil ik wel weer overstappen naar een ander kleurtje, maar dan moet mijn haar eerst weer wat fitter zijn.

 40. 28 april 2016 / 06:16

  Ik doe mee! 🙂 Waarom mijn haar beschadigd raakt? Ik was eind vorig jaar in Zuid-Korea en heb daar een paar keer mijn haren geverfd… Die verf daar bleek echter niet gemaakt te zijn voor mijn Europese lokjes. Eenmaal terug in Nederland wéér laten verven om te fixen. Mijn haar kan dus wel een opknapbeurt gebruiken! Haha
  Liefs, Susan

 41. Sophie
  28 april 2016 / 06:13

  Oh heerlijk, ik doe mee! Dove is altijd goed. 🙂 Tja, ik verf mijn haar al 12 jaar en dat gaat op zich wel goed, maar echt gezond voor je haar is het meestal niet.. En de laatste jaren heb ik het ombre gehad en ook verschillende keren highlights, oftewel bleken. Ondanks dat het nu weer terug naar donker is (en meerdere keren geknipt) voel ik soms nog het droge effect daarvan. 😛 En mijn stijltang, die ik vaak gebruik, kan ik toch ook niet echt haarvriendelijk noemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram