Gesloten WINACTIE 2000 Volgers – Essence pakket + 4 heerlijke maskertjes!

Gesloten WINACTIE 2000 Volgers – Essence pakket + 4 heerlijke maskertjes!

winactieJullie konden het al horen in het filmpje van gisteren. Ik heb de 2000 volgers op Bloglovin gehaald en dat is alleen maar gelukt dankzij jullie! Ik wil het daarom vieren en als dank heb ik daarom wat leuke winacties op de planning…

Ik begin vandaag met een heel leuk pakketje met essence producten (Uit het nieuwe assortiment) met daarin oa. de prachtige ombre blush, een hele mooie lipgloss en het candies palette. Daarnaast doe ik er ook nog is 4 van mijn favoriete maskertjes van Dr. van der Hoog bij. Zo heb je een heerlijk pakketje samen om jezelf is goed te verwennen. Wil jij kans maken?

Wat moet je doen:

Volg Fablouise op Bloglovin & Like het bericht.
Laat weten in de comments dat je meedoet en reageer met een geldig e-mail adres.

Extra winkans:

Volg Fablouise op Twitter.
Volg Fablouise op Facebook.

Ik kies over 1 week een winnaar uit, je krijgt persoonlijk bericht als je het bent geworden. Succes!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram