Gesloten – Winactie – 2 x Blond Amsterdam douchepakket!

Gesloten – Winactie – 2 x Blond Amsterdam douchepakket!

10

De eerste echte zonnestralen hebben zich vandaag weer laten zien & omdat we natuurlijk nog een hele koude maand februari in ons zicht hebben ben ik hiervan enorm aan het genieten…

Nu ben ik in een vrolijke bui en leek het mij een leuk idee om even snel een winactie er bij te gaan doen gewoon omdat de zon zo heerlijk schijnt! Speciaal voor deze zonnige winactie heb ik 2 pakketjes gemaakt met de super schattige en vooral heerlijke bad producten van Blond Amsterdam.

Blond Amsterdam is natuurlijk geweldig, de schattige ilustraties maken gewoon iedereen vrolijk. In het pakket zal een grote fles met heerlijk badschuim relaxing Fig & Heavenly Honey. ( mocht je nu geen bad hebben dan is dit product ook heerlijk over je douchepuff of in een voetenbad) En een grote tube met heerlijke body wash in de geur Energising Ginger & Drops of Lime.

Nu heb ik zoals ik in het begin al zij niet 1 maar 2 heerlijke pakketten om te verloten onder mijn lieve lezers en wil jij kans maken op zo’n pakket twv 20 EUR doe dan de volgende stappen!

5

Wat moet je doen!

Ik maak kans op een heerlijk BlondAmsterdam pakket van @fablouise op www.fablouise.nl

  • Wil je net iets meer doen? Deel het facebook bericht op je eigen facebook pagina!!
  • Laat in de comments weten dat je mee doet!

Je kunt meedoen aan deze winactie tot 10 februari! Succes iedereen!!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram