WINACTIE ♥ Help mij & maak kans op een MYSTERY GOODIEBAG twv. 250,-

WINACTIE ♥ Help mij & maak kans op een MYSTERY GOODIEBAG twv. 250,-

winactie0

Lieve lezers!

Ik heb jullie hulp nodig! Ik doe mee aan de OHMYGOSH Battle om kans te maken op een perstrip naar Kopenhagen. Nu heb ik hiervoor heel veel likes nodig op mijn Facebook battle foto en daarom vraag ik jullie hulp!

Maar dat niet alleen! Als je mij helpt maar jij ook direct kans op een hele leuke prijs, namelijk een MYSTERY GOODIEBAG twv. 250,- Hoe gaaf is dat?

Ik battle met mijn favoriete GOSH lipstick de Velvet Touch Lipstick nr. 158 Yours Forever. Dit is dé ideale kleur roze/rode kleur die je lippen een stijlvolle, luxe en vrouwelijke touch geeft en ook helemaal past bij de aankomende feestdagen. Hij geeft een prachtig kleur af en voelt heerlijk zacht. Een echte topper!
winactie
LIKE SHARE DEEL en alvast super bedankt als je mij wilt helpen!! XXX
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram