Gesloten – Win 25 EUR voor een nieuwe Skibril of een gewone zonnebril!

Gesloten – Win 25 EUR voor een nieuwe Skibril of een gewone zonnebril!

We kunnen er niet omheen, de winter staat weer voor de deur. Persoonlijk heb ik een hekel aan de winter en doe ik het liefst een winterslaap tot begin mei, maar helaas dat zit er niet in…

Natuurlijk zijn er ook mensen die van de winter houden en er lekker op uit gaan, om bijvoorbeeld op wintersport te gaan,of zodra er weer ijs ligt lekker te gaan schaatsen of natuurlijk die lekker een wandeling gaan maken. Voor deze mensen heb ik wat leuks, ik mag namelijk in samenwerking met zonnebrillen.com een waardebon ter waarde van 25 EUR verloten onder mijn lezers!

Ik heb zelf nog nooit op ski’s gestaan of op een snowboard en zie mij dat ook niet zo snel doen, daarom heb ik mij ook nog nooit verdiept in ‘brillen’ die je tijdens zo’n tocht van de piste af draagt maar daar is nu verandering in gekomen. Ik heb namelijk een kijkje genomen in het assortiment van de skibrillen en dit viel mij direct op!!

In de webshop heb je ruime keuze aan skibrillen, mocht je op zoek zijn naar een goede budget van 25 euro of naar een bril met iets meer poespas, voor ieder wat wil. Mijn oog viel direct op de ‘prachtige’ brillen van het merk Jimmy Crystal. Skibrillen met prachtige Swarovski kristallen? Hallooo heee, mocht ik dan toch gaan die piste afgaan in stijl, dan zal ik echt direct gaan voor deze bril.

Dus lieve lezers, ga jij binnekort die piste op en heb je nog een bril nodig? Doe dan mee aan deze winactie en wie weet win jij wel die waardebon twv 25 eur0. Je hebt al een skibril zonder bij te betalen voor 25 eur0!

Maar ook voor de lezers die mee willen doen en die niet op wintersport gaan, die kunnen meedoen. Want naast de skibrillen heeft deze webshop ook nog is een ruim assortiment aan prachtige zonnebrillen!

Wat moetje doen om mee te doen?

  • Like Fablouise op Facebook
  • Volg Fablouise op Bloglovin
  • & laat weten in de comment waarom jij deze waardebon nodig bent!  

Je kunt meedoen tot zaterdag 8 december, de winnaar krijgt 9 december bericht!!

Succes iedereen!!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram