Wil jij iemand een leuke verrassing sturen? 

Wil jij iemand een leuke verrassing sturen? 

Ben jij op zoek naar een leuke manier om te laten weten dat je aan iemand denkt? Bijvoorbeeld voor iemand die door een zware periode gaat? Of iemand die een nieuwe baan heeft gekregen? Dan is het leuk om iets per post op te sturen.

Het is niet altijd makkelijk om een geschikte attentie te vinden, je wilt iemand niet opzadelen met iets waar deze niets mee kan. Vandaar dat ik je graag laten zien hoe je altijd zorgt dat je een schot in de roos kunt doen. Er is namelijk iets waar iedereen blij van wordt en dat is chocola! Kies je voor een persoonlijk cadeau dan weet je zeker dat je attentie heel goed ontvangen zal worden. 


Een verrukkelijk cadeau 

Er zijn maar weinig mensen die chocolade kunnen weerstaan. Kies je dan ook nog voor een topmerk zoals bijvoorbeeld Côte d’Or chocolade dan weet je zeker dat je iemand echt blij zult maken. Dit merk staat al sinds jaar en dag bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en smaak. De chocola van Côte d’Or wordt gemaakt met pure cacaoboter en natuurlijke ingrediënten, wat leidt tot een rijke, volle smaak en een zachte, romige textuur. Zelfs mensen die zeggen niet van chocola te houden, zullen de chocolade van Côte d’Or niet kunnen weerstaan. Dat maakt een giftbox van dit merk de perfecte attentie voor iemand die iets te vieren heeft, of die juist even een steuntje in de rug nodig heeft. 


Bron Pexels – Susanne Jutzeler, suju-foto

Het leukste pakketje om te geven en te ontvangen

Wil jij iemand even flink in het zonnetje zetten, dan kun je met de geschenken van Côte d’Or goed uit de voeten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Mega Reep L’Original? Met dit cadeau geef je iemand net zoveel chocola als maar nodig is om echt een feestje te vieren, of om goed getroost te worden. Je kunt ook kiezen voor een mooi blik gevuld met heerlijke chocolade. Alles is online te bestellen en alles wordt regelrecht naar de ontvanger verzonden. Jij hebt dus helemaal geen werk van deze attentie en dat terwijl je er een heel goede beurt mee zult maken. Bekijk de mogelijkheden eens op de site van Côte d’Or om te zien wat jij wilt bestellen. 


Geef een persoonlijk cadeau

Als je iemand echt iets bijzonders wilt geven, kun je het cadeautje ook nog persoonlijk maken. Je kunt namelijk een foto van de ontvanger op de verpakking laten aanbrengen. Ook kun je in sierlijke letters de naam van de ontvanger op je gift laten drukken. Wil je het liever anoniem houden? Zet dan een hint op de verpakking! De ontvanger zal het leuk vinden om te raden wie diens anonieme weldoener is. Bekijk welk gepersonaliseerd cadeau jij wilt sturen en bestel hem vandaag nog. Het cadeau wordt meteen op de post gedaan.

Bron Pexels – Anete Lusina

Verras jij graag anderen met een leuk cadeau?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram