Wil je een nieuwe smartphone? Zet deze dan op je verlanglijstje! 

Wil je een nieuwe smartphone? Zet deze dan op je verlanglijstje! 

Voor veel mensen voelt het toch een beetje alsof ze jarig zijn, wanneer ze een nieuwe telefoon mogen uitzoeken. Dat is ook niet gek, een smartphone is vandaag de dag veel meer dan alleen een telefoon. Naast dat we er (af en toe) mee bellen maken we vooral foto’s, zijn we aan het Whatsappen en blijven we er mee in contact via social media. Sommige mensen brengen hele werkdagen door vanaf hun telefoon.

Het is dus ook niet gek wanneer jij stiekem heel blij wordt van het feit dat je weer bijna een nieuwe mag uitzoeken. Veel mensen kopen op zo’n moment de nieuwere versie van de telefoon die ze al hadden, maar of dit altijd de beste keuze is? Vaak zijn er ook nog allerlei andere, nieuwe versies die minstens zo leuk zijn. Welke optie je op dit moment echt eens serieus kunt overwegen? Lees snel verder. 


Stijvol en nieuw

De Samsung Galaxy S24 is echt een telefoon die je eens goed moet overwegen. Dat goed overwegen zit hem niet alleen in de telefoon zelf, maar ook in de verschillende uitvoeringen ervan. De telefoon kent namelijk drie versies, de Samsung Galaxy S24, Galaxy S24 Plus en Galaxy S24 Ultra. Alle drie toptelefoons, en allemaal ook met eigen sterke punten en voordelen. Wat je zoal van deze nieuwe telefoon mag verwachten? Denk aan een waanzinnige camera, ontzettend goed scherm en een stijlvol design. 

Bron Pexels –  Anete Lusina


Ultra uitgelegd

Zoals als gezegd komt de Samsung S24 met specificaties die onderling aardig wat verschillen. Je kan over het algemeen wel met zekerheid stellen dat het alle drie producten van hoogwaardige kwaliteit zijn, maar wel met allemaal eigen kenmerken. Zo is de Ultra een telefoon met een enorm groot scherm en de meeste camera’s, namelijk maar liefst vijf. Betere fotokwaliteit dan die je krijgt met deze telefoon, is op dit moment niet mogelijk. Ook is de batterij van zeer goede kwaliteit, waardoor het een perfecte telefoon is voor zakelijk gebruik. Daarnaast komt de Ultra als enige met een zogenaamde S-pen. Hiermee kun je de telefoon snel en effectief bedienen met een pen, in plaats van met de vinger. Iets wat zeer handig is bij het samenstellen van power point presentaties of het bewerken van foto’s.  

Normaal of Plus? 

De Plus komt met dezelfde camera als zijn voorganger, maar wel met een verbeterde kwaliteit aan batterij en scherm. Ook het design is van een flinke upgrade voorzien. Dat laatste zien we in iedere editie terug, ze hebben namelijk allemaal net weer even een nieuwe en frisse look gekregen. De grootte is hetzelfde waardoor het beeldscherm nog steeds helder en van goede kwaliteit is, maar de dikte en stroomlijning zijn beter. En hebben we het al over de kleuren gehad? Naast standaard zwart en grijs ook violet en geel, hoe hip is dat? 

Kortom; deze telefoon lijkt nu al de topper van 2024 te zijn op het gebied van tech en innovaties. Vooral de camera’s van de Ultra zijn van waanzinnige kwaliteit. Dit is een smartphone die op veel verlanglijstjes zeer hoog staat! 

Bron Pexels –  Ivan Samkov


Wat voor smartphone heb jij?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram