WHAT’S ON MY BEDSIDE TABLE!

WHAT’S ON MY BEDSIDE TABLE!

Al meer dan 2 jaar geleden had ik een video opgenomen over mijn nachtkastje en liet ik zien wat voor spulletjes ik daarop had liggen. Nu leek het mij wel leuk om dat nog een keertje te doen maar dan in de vorm van een artikel. Dus vandaag een kijkje op mijn nachtkastje!

Ik zal je eerlijk zeggen dat wat ik op mijn nachtkastje heb liggen niet echt heel bijzonder is maar voor mij zijn het de essentials die ik dagelijks graag gebruik. Benieuwd? Kijk mee!


Ik heb niet echt een nachtkastje maar een leuk houten krukje die ik ervoor gebruik. Dit krukje kocht trouwens van de Action en had ik niet direct gekocht als nachtkastje maar toen ik ze in onze slaapkamer tijdelijk had staan vonden mijn vriend en ik ze wel heel goed passend als nachtkastje.  Op dit tafeltje heb ik natuurlijk een lampje staan zodat ik s’avonds nog even lekker kan lezen en een lampje is natuurlijk altijd makkelijk.

Ik vind ik bed tv kijken heerlijk maar een boek lezen is toch wel veel ontspannender. Op dit moment lees ik het verhaal ‘Het verlangen van de egel’ an Toon Tellegen en ik ben echt dol op dit verhaal. Voor het slapen kan ik hier echt heel blij van worden en ik baal dan ook dat hij bijna uit is. Tijd om alvast weer opzoek te gaan naar een nieuw boek!

 

Een echt opvallend item in de slaapkamer is mijn nieuwe wekker met konijnen oren. Het is een ouderwetste wekker die ongelofelijk herrie kan maken. Ik gebruik hem alleen als klokje en niet om wakker mee te worden want ik schrik er veel te erg van. Er zit ook nog een lampje in waardoor je ook als het donker is even kan kijken hoe laat het is en dat vind ik super handig. Daarnaast vind ik hem echt geweldig en heel leuk passen in ons interieur.

Qua verzorging heb ik 2 producten van Clinique voor mijn gezicht en ogen. Ik vind Clinique echt een heerlijk merk en de ‘moisture surge’ gebruik ik het zowel s’avonds voor het slapen, als in de ochtend voor ik mijn make-up opdoe. Ook heb ik een heerlijke ‘all about eyes‘ crème die heerlijk voedend is voor de huid rondom mijn ogen. Ik merk als ik dit product gebruik voor het slapen, dat de huid er een stuk beter en frisser uitziet als ik wakker word. Wat ik ook prettig vind is het verzorgen van mijn lippen en hiervoor gebruik ik de Labellino, de nieuwe verzorging van Labello.

Als laatste heb ik ook altijd een schrijfboekje bij mijn bed liggen zodat ik ideeën of andere dingen die ik graag wil onthouden kan opschrijven. Het is goed om s’avonds van je af te schrijven zodat je niet gaat malen en denken voor het slapen.


Wat heb jij allemaal op je nachtkastje liggen?

 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

  1. 2 april 2018 / 20:48

    Zo’n leuke wekker! Ik heb boeken op mijn nachtkastje liggen en mijn telefoon die ik ook als wekker gebruik.

  2. 2 april 2018 / 20:46

    Wat leuk om te lezen! Ik kan me de video nog herinneren, echte musthaves moeten altijd binnen handbereik zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram