What’s in my mini bag!

What’s in my mini bag!

Vandaag een kijkje in mijn mini tasje die ik altijd meeneem naar de stad of op dagen dat ik geen zin heb om een grote tas mee te sleuren (en die dagen heb ik vaak). Hij is lekker klein maar er past genoeg in wat ik allemaal nodig heb. 

Het liefst neem ik altijd mijn hele inboedel mee maar dat gaat hem natuurlijk niet worden. En wanneer ik dit tasje meeneem moet ik wel kritisch zijn en de juiste dingen meesleuren omdat het anders niet past. De producten die ik nu laat zien zijn echte must voor mij en zitten dan ook altijd in mijn tas!


bag

Het tasje zelf heb ik in het voorjaar gekocht bij de Zara en werd ik gelijk verliefd op. Hij is vrij simpel maar het detail van het insectje die ook direct bij het magneetje zit voor de sluiting maakt het geheel net wat specialer.

bag1

Wat ik iedere dag met mij meesleur in welke tas dan ook, is mijnt telefoon. Dit is volgens mij het item die iedereen 24/7 bij zich heeft. Ik heb zelf sinds een tijdje de Samsung Galaxy S6 waar ik heel tevreden over ben. Helaas ging mijn iPhone kapot wat ik best vervelend vond maar ik ben uiteindelijk blij dat ik voor een Samsung ben gegaan en niet nogmaals een iPhone.

Muziek luisteren doe ik ontzettend graag en hiervoor gebruik ik een prachtig setje oordopjes van het Zweedse merk Sudio. Ik had er nog niet eerder van gehoord maar toen ik de producten zag, werd ik opslag verliefd. Ik heb zelf de variant Vasa Blå, dit zijn draadloze oordopjes in het rosé goud met wit. Ze zijn draadloos en werken op Bleutooth. Ideaal voor mij omdat ik heel vaak met de rist van mijn jas vast heb gezeten met mijn oordopjes. Ik vind ze heel chique eruit zien en de kwaliteit is perfectie. Ik ben er erg zuinig op en berg ze dan ook direct op in het handige zakje zodat ze mooi blijven.

Ben je ook opzoek naar hele stijlvolle en kwaliteit oordopjes? Ik mag van Sudio een kortingscode geven van 15% korting op je eigen bestelling. De code die je hiervoor kunt gebruiken is: fablouise

bag2

De 2 beautyproducten die meegaan is de Reload parfumverstuiver en het wonderpotje van Oriflame. De Reload is ideaal om voor onderweg een lekker parfummetje mee te hebben. Hij is makkelijk in gebruik en heel handig voor onderweg en in mijn kleine tasje. Als je een product zoekt met heel veel functies dan raad ik je het wonderpotje aan van Oriflame. Deze fijne balsem is heel fijn voor droge lippen, schrale plekjes en droge nagelriemen. Ik gebruik hem voornamelijk voor mijn lippen en ben al jaren favoriet. Er is nu een nieuwe variant die perfect past in deze tijd van het jaar met de geur van kaneel. Hmmm!!

bag3

bag4

Wat neem jij altijd mee onderweg in je tas?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

10 Reacties

 1. 24 december 2016 / 10:58

  Wat leuk om te zien! Ik neem echt altijd te veel mee in mijn tas…

 2. Ansje
  18 december 2016 / 21:27

  Ik ben ook van de kleine tasjes. Bij mij gaat ook altijd de telefoon mee, verder doosje sminties en in deze tijd een pakje zakdoeken.

 3. Kim
  15 december 2016 / 15:46

  Mooie oordopjes <3
  Ik heb ook altijd mijn mobiel bij mij, een lip balm & portemonnee!

 4. Anoniem
  15 december 2016 / 15:45

  Wauw wat een mooie stijlvolle oordopjes. Je tasje vind ik ook heel tof!

 5. 15 december 2016 / 09:41

  Wat een mooi tasje! Ik ben ook dol op kleine tasjes, zoveel makkelijker, maar je moet inderdaad wel keuzes maken wat je meeneemt. In mijn tas zit ongeveer hetzelfde als bij jou. Vooral de Reload vind ik zo fijn!

 6. 15 december 2016 / 08:48

  Super leuk om te zien! Je tasje is ook echt heel tof. Ik draag op dit moment altijd mijn MYOMY MY Paper Bag mee omdat ik nu vaak mijn laptop nodig heb.. Een iets grotere tas dus!

 7. 15 december 2016 / 07:45

  Wat een super schattig tasje. Die oortjes zijn zo mooi!

 8. 15 december 2016 / 06:04

  Super leuk tasje! Ik hou echt van tasjes in dit formaat. Ik sleep alleen altijd veel meer mee .. hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram