What’s in my ‘shopping’ bag!

What’s in my ‘shopping’ bag!

00Beauty producten, portemonnee, nagellakremover doekjes en zelfs een thee voor onderweg. Ik sleur van alles mee in mijn tas en het leek mij vandaag wel weer een leuk idee om jullie de inhoud te laten zien.

Ik laat de inhoud zien van mijn ‘shopping’ bag, de tas die ik het liefste gebruik voor als ik een dagje ga shoppen. Ik heb mijn tas even goed opgeruimd want zoals jullie weten hou ik wel van een chocolade paaseitje op zijn tijd en de papiertjes stop ik altijd even voor het gemak in mijn tas!

tas1

Mijn tas is vrij nieuw en ik ben er dol op. Ik kocht hem bij een tassenwinkel en het was serieus liefde op het eerste gezicht. Het model is perfect om mee te nemen als je gaat shoppen en daarnaast vind ik zwart met rosé gouden details echt een prachtige combi. De tas is van het merk David Jones en is te dragen over je schouder. Het heeft drie vakken met in het midden ene ruim vak met rits.

tas3

Helemaal rechts zie je mijn zonnebril liggen, het is de Ray Ban Aviator Flat Metal. Ik vind deze bril echt prachtig omdat hij heel tijdloos en stijlvol is. Het montuur is van mat metaal en dat maakt hem ook een tikkeltje stoer. Ik ben er erg zuinig mee en sleur hem daarom altij mee in het bijpassende doosje.

Tijdens het event van Mooi PR kreeg ik een doosje met nagellakremover doekjes van OPI. Ontzettend handig voor onderweg en daarom kan deze ook zeker niet ontbreken in mijn tas.

Wat ook zeker onmisbaar is in mijn tas is een lipproduct. Van MAC heb ik nu in mijn tas de lipstick Please Me, deze blijft echt zo mooi en draagbaar voor iedere dag dat ik er geen genoeg van krijg. Hij is behoorlijk al aan het opraken.

Wattenstaafjes mogen ook niet ontbreken in mijn tas, ik vind het heel erg vervelend als mijn mascara of oogpotlood uitgelopen is. Dit bewaar ik in het leuke zwarte tasje met in het goud ‘Hope’ erop.

Onder het zwarte tasje ligt mijn portemonnee, deze is goud met glitter en lekker opvallend in mijn tas.

Van L’Occitane heb ik de Ultra Soft Balm in mijn tas zitten. Dit is een heerlijke balm voor droge plekjes en je lippen met de geur van abrikozen. Ik ben er helemaal weg van!

Misschien een beetje apart maar wat ik ook meesleur in mijn tas is een theezakje. Ik ben niet zo’n liefhebber van water drinken en deze thee van Zonnatura is speciaal bedoelt voor koud water. Ideaal als ik water drink en er een smaakje aan wil geven!

Als laatste mijn mobiel, deze zit in een veel te klein hoesje maar ik vond het modelletje zo leuk dat ik het maar zo laat.

Heb jij een speciale tas voor het shoppen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram