What’s in My Makeup Bag | Voor onderweg/werk!

What’s in My Makeup Bag | Voor onderweg/werk!

Standaard in mijn tas heb ik een klein make-up tasje zitten met een aantal producten die ik buitenshuis bij mij wil hebben. Bijvoorbeeld voor onderweg en voor op mijn werk.

Deze producten gebruik ik erg graag en daarom leek het mij leuk deze met jullie te delen. Benieuwd wat ik iedere dag met mij meesleur? Kijk mee!

PicMgggonkey Collagebag0

L’Occitane | Ultra Rich Lotion

Ik gebruik ontzettend veel handcrème en er gaan een hoop tubes en flesjes doorheen. Op dit moment gebruik ik deze heerlijke bekende crème van L’Occitane. Hij is ontzettend zacht, hydrateert mijn handen goed en trekt lekker snel in. Daarnaast is het ook nog is een heel handig mini flesje!

bag1

Burt’s Bees | Lemon Butter Cuticle Cream

Voor het verzorgen van mijn nagels gebruik ik deze zachte crème van Burt’s Bees. Hij is ontzettend fijn voor het verzorgen van de nagelriemen en de zachte lemon geur eraan vind ik ook erg prettig.

bag2

Vaseline | Original

Naast mijn handen en nagelriemen vind ik het ook belangrijk om altijd een vaseline of balsem bij mij te hebben voor het verzorgen van mijn lippen. Ik vind de potjes van Vaseline niet heel fijn en hygiënisch werken maar het product is wel heel top en daarom kan ik hem toch niet laten liggen.

bag3

Clinique POP Lacquer | Love POP

Natuurlijk gaan er ook altijd lipproducten om mijn lippen een kleurtje te geven. Op dit moment ben ik helemaal weg van de Clinique POP Lacquer in de kleur 06 Love POP. Het is een combi van lipstick/lipgloss, de kleur die eraf komt is erg mooi en zit fijn op mijn lippen.

bag4

MAC | HOT GOSSIP

Qua MAC lipsticks wissel ik heel veel af maar de kleur HOT GOSSIP neem ik toch wel vaak mee. Dit is een zacht neutraal roze kleurtje die je lippen wat extra geven zonder dat het teveel is. Hij zit ook nog is fijn op de lippen en blijft mooi zitten.

bag5

Reload | Parfumverstuiver

Een tijdje terug liet ik je kennis maken met de Reload, de luxe parfumverstuiver. Ik heb hem standaard in mijn tas zitten en kan er echt niet meer zonder. Het is ontzettend fijn in gebruik en heel handig voor onderweg. Op dit moment heb ik er een lekker geurtje in zitten van Guerlain.

bag6

PicMgggonkey Collage

Wat voor beauty/verzorgingsproducten neem jij mee voor onderweg/school/werk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

  1. 20 juli 2016 / 11:58

    Een lipbalm en lipstick heb ik ook altijd bij me. Komt vaak goed van pas! Die crème lijkt me ook fijn 😀

  2. 20 juli 2016 / 11:29

    Leuk om te zien! Zelf moet ik altijd zonnebrandcreme en lippenbalsem bij me hebben.

  3. 20 juli 2016 / 06:50

    Wat een heerlijke items zitten er in je make-up tasje. Een verzachtende lipbutter kan bij mij ook niet ontbreken, die van Burt’s Bees vind ik ook heel fijn. Zonder een MAC lipstick ga ik ook de deur niet uit, zelf draag ik laatste tijd Candy Yum Yum weer lekker veel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram