WHAT’S IN MY BAG

WHAT’S IN MY BAG

Afgelopen week zag ik op de blog van mijn zus een nieuwe ‘What’s in my bag’ artikel voorbij komen. Ik vind zulke artikelen zelf erg leuk om te lezen en kwam er achter dat het alweer veel te lang geleden is dat ik ook z’n artikel heb gemaakt.

Tijd om de camera erbij te pakken en mijn tas is door te lopen. Benieuwd wat ik allemaal met mij meesleur? Kijk mee!

Tablet

Ik vind het heerlijk om even lekker op mijn tablet te snuffelen en mijn mail te checken. Als ik naar mijn werk ga stop ik deze dan ook altijd in mijn tas zodat ik tijdens de pauze even lekker kan ontspannen en op mijn tablet kan.

w4

Sleutels

Sleutels heeft volgens mij iedereen bij zich. Ik had een heel schattig roze fluffy bolletje waar ik mijn sleutels aan hing maar deze is helaas kapot gegaan. Toevallig kwam ik deze nieuwe variant in blauw tegen bij de H&M en nam ik hem mee! Ik vind het fijn om een grote sleutelhanger te hebben zodat ik mijn sleutels snel kan pakken en vinden.

w1Make-upjes/Verzorging

Qua make-up vind ik het het fijnste om een handcrème bij mij te hebben. Op mijn werk heb ik zelf 3 tubes liggen maar toch vind ik het fijn om er voor de zekerheid nog een mee te hebben. Ik heb extreem last van droge handen en word er ook helemaal gek van als ik dan geen zachte crème heb.

Ik heb ook altijd een lip balm, een lipgloss of een lipstick in mijn tas zitten. Ik draag vooral lipsticks van MAC en wissel graag af qua kleurtjes. Op dit moment ben ik een grote fan van de lipstick Mehr. Verder heb ik de nieuwe vaseline lip balm bij mij en deze prachtige lipgloss van Babor. Zo kan ik lekker afwisselen.

Onmisbaar in mijn tas vind ik een deodorant. Na mijn werk moet ik een half uur fietsen en ik vind het een fris idee om altijd een deo bij mij te hebben. Ik wissel af met merken maar gebruik op dit moment deze Deoroller van Dove.

w2

Portemonnee

Ook een onmisbaar item en wat iedereen meeneemt is natuurlijk een portemonnee. Ik heb zelf deze holografische wallet van Marc By Marc Jacobs waar ik heel erg dol op ben.

w3

Wat vind jij belangrijk om mee te nemen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

15 Reacties

 1. 4 februari 2016 / 13:38

  MAC Mehr zou ik heel graag nog eens willen hebben, lijkt me echt een prachtige kleur!

 2. 3 februari 2016 / 22:29

  Leuk om te zien! Momenteel is MAC Mehr ook mijn favoriet 😀

 3. 3 februari 2016 / 22:13

  Ik vind het erg belangrijk om mijn sleutels, portemonnee, deo en telefoon incl oplader/powerbank. Liefs ilona

 4. 3 februari 2016 / 21:21

  Fijne items in je handtas! Ik vergeet altijd een handcrème mee te nemen. Je portemonnee is zo mooi 🙂

 5. 3 februari 2016 / 21:17

  Wat leuk grief dat je allemaal mee hebt in je handtas.

 6. 3 februari 2016 / 21:11

  Mijn portemonnee, sleutels en telefoon vind ik het allerbelangrijkste. De rest is bijzaak hahaha

 7. 3 februari 2016 / 20:35

  Dat hoesje van je tablet ziet er ook leuk uit zeg! En ik denk dat elke vrouw iets van makeup in haar tas heeft zitten! 😉 -x-

 8. 3 februari 2016 / 20:26

  Wauw, wat heb je leuke dingen in je tas zitten. Bij mij is het altijd een rommeltje. Onmisbaar voor mij zijn mijn gsm, portemonnee, lippenbalsem, zakboekjes en kauwgom. Ik probeer altijd zo min mogelijk mee te nemen 🙂

 9. 3 februari 2016 / 20:16

  Die portemonnee van Marc Jacobs is echt prachtig zeg, wow. Vind dat holografische effect zó gaaf! Jouw zus heeft ook een mooie blog, ben haar meteen gaan volgen haha. Die fluffy bol is heel schattig, mijn sleutelbos is helaas al zo vol dat ik er niks meer aan kan hangen!

 10. 3 februari 2016 / 20:12

  Leuk voor te zien, sleutels en mijn portemonnee vind ik erg belangrijk dat ik ze mee heb in mijn handtas!
  X

 11. 3 februari 2016 / 17:50

  Ik heb nooit een standaard tas, maar mijn agenda, een pen, mijn mobiel, portemonnee en inderdaad een tablet heb ik ook graag bij! Oh en een lipbalsem 🙂

 12. 3 februari 2016 / 16:57

  Sleutels en portemonnee, belangrijk! Make up vind ik ook altijd wel handig om bij me te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram