What’s On My Desk?

What’s On My Desk?

desk1Op de leuke blog van Nicole, Cocogold.nl kwam ik een tijdje geleden het artikel What’s On My Desk? tegen en omdat ik dit zo leuk vond om te zien bij Nicole leek het mij een leuk idee om ook een kijkje te geven wat er allemaal op mijn bureau te vinden is…

Mijn bureau is de plek waar ik dagelijks veel uurtjes aan doorbreng, het is de plek waar ik mijn blog natuurlijk onderhoud, mijn mailtjes beantwoord, jullie leuke reacties bekijk, mijn thee en koffie aan drink, mijn agenda heb liggen en natuurlijk ook mijn freelance klussen op doe! Sinds een tijdje heb ik mijn oude bruine bureau omgewisseld voor een oude schoolbank van vroeger. Ik ben gek op zulke items en gebruik ik nu als prima bureau. Het is vrij netjes omdat ik in een rommeltje niet zo goed kan werken, daarom zorg ik altijd dat het opgeruimd en overzichtelijk is.

desk2

desk3 Mijn agenda

Mijn agenda is het belangrijkste boekje voor mij, ik schrijf er tegenwoordig echt alles in op waardoor ik alles bij de hand heb. Ik heb hem gekocht bij de HEMA en hij is geweldig.

Bloemetjes

Een bureau zonder bloemen vind ik saai, daardoor zorg ik elke week voor een bos nieuwe. Dit keer heb ik een klein bosje gemaakt van een groot boeket dat in huis stond.

Mijn iMac

Mijn iMac heb ik al ontzettend lang en wil ik ook niet kwijt. Ik vind namelijk de oude witte iMac mooier dan die nieuwe zilveren, haha! Helaas wordt het wel een keertje tijd om hem te vervangen…

Tijdschriften

Tijdschriften en boekjes heb ik ook altijd bij de hand. Of ik gebruik ze op de foto’s of ik zit er lekker door te bladeren tijdens een kopje koffie.

Glossybox met kantoor spulletjes

De glossybox doosjes zijn heel handig om dingen in op te bergen. Ik bewaar er allerlei kantoor spulletjes zoals plakband, memo papier en paperclips.

Handcrème

Ik heb snel last van droge handen dus een tube handcrème kan niet ontbreken bij mijn werkplek.

Mobiel 

Mijn mobiel ligt altijd naast mij tijdens het werken.

desk1

Wat heb jij op je bureau liggen?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram