Wet’n Wild Ultimate Minerals Powder Foundation

Wet’n Wild Ultimate Minerals Powder Foundation

w&w

Naast de Fogan lipstick, kreeg ik van mijn zus nog een leuk make-up die ze mee had genomen van de huishoudbeurs, namelijk een minerale foundation van Wet’n Wild…

Nu heb ik heel vroeger al eerder een blush van Wet’n Wild gehad, verder heb ik geen ervaring met dit merk en ook niet met een Minerale foundation. Dat komt dus goed uit & kan ik lekker aan de slag om te testen.W&W1

Ik heb de Mineraal poeder in de kleur 04 Fair. Hij ziet er vrij zacht en licht uit en match goed met mijn eigen kleur.

Deze minerale poeder zit in een vierkant doosje met een klein sponsje erin ( die direct in de prullenbak lag). Het poeder komt eruit door een roostertje, door er zachtjes tegen aan te tikken komt er poeder boven het roostertje en kan je het met de kwast er makkelijk uit halen.

Nu heb ik echt een hekel aan zulke verpakkingen omdat hoe dan ook de poeder op mijn kleding belandt.

w&w2

 Hieronder een foto met een laagje Minerale poeder.

wetnwild

Afgemaakt met een lichte basis make-up. (Blush, 1 laag mascara & lipstick) Lekker naturel!

wtenwild

Ik ben zeker weten enthousiast, ik wist niet dat het zo fijn was om een minerale poeder te gebruiken. Ik blijf het poeder doosje een nadeel vinden maar het resultaat en het gevoel op mijn huid is echt top! Snel aan te brengen en ideaal voor dagelijks gebruik! Hoe duur de poeder in de winkel is durf ik niet te zeggen.

Nu ben ik zo enthousiast geworden van een minerale poeder dat ik opzoek ga naar meer merken die ze hebben om te proberen!

Gebruik jij een Minerale poeder? Ben jij bekend met producten van Wet’n Wild?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram