Welke nagellak past bij mij & hoe kies je nou de juiste kleur?

Welke nagellak past bij mij & hoe kies je nou de juiste kleur?

31

Nagellak wordt net als een lipstick gezien als een accessoire die moet passen bij je outfit maar ook bij je karakter en je stemming.

In heel beautyland heb je te maken met ontzettend veel merken, verschillende kleuren, effecten en is het tegenwoordig helemaal hip om hele kunstwerken op je nagels te creëren. Kortom er is veel en hoe weten we nu voor welke kleur en type we moeten gaan? Ik geef je graag wat tips!

Past het bij je outfit?

Het eerste puntje en misschien ook wel het belangrijkste is dat je kleur nagellak match met de kleur van je outfit. Let er dan wel op dat het niet too much wordt maar dat je het zo neutraal mogelijk laat. Het gaat natuurlijk om het gehele plaatje en we willen niet dat de nagels alleen opvallen.

Kies een kleur die bij je past!

Ieder mens heeft zijn eigen favoriete kleuren. De ene persoon houdt van nude en zachte aardtinten terwijl de andere graag gezien wordt met neon en kan het niet fel genoeg. Net als bij het dragen van lipstick en ook je kleding moet je iets kiezen wat bij je past. Voel jij je er niet zeker bij, dan ziet je omgeving dat ook.

weheartit

 ♥  Een schap vol kleuren helpt!
Het lijkt een moeilijke manier om een kleur te kiezen maar wanneer je voor een groot schap met kleurtje staat kies je onbewust al de kleuren uit die je het meest aanspreken. Daarna is het nog de kunst om keuze te maken, maar het begin is er!

Inspiratie
Tijd voor iets anders maar weet je niet wat? Het internet staat vol met inspiratie op nagel gebied. Mooie creaties, handige tutorials en advies om de juiste keuze te maken als het gaat om merken. Zo verklein je de kans op een miskoop en ontdek je misschien wel iets nieuws.

Je hoeft niet met de trends mee
Een fout wat ik vaak krijg te horen is dat dames met de trend mee willen gaan maar er zelf niet 100% achter staan. Ook op nagel gebied gaan trends snel. Het ene moment is het in om je nagels extreem lang te hebben, dan is naturel een must en vervolgens is het helemaal hot om zoveel mogelijk toeters en bellen erop te zetten. De gouden regel is om de trend te kiezen die jouw blij maakt, waar jij je gelukkig mee voelt en waarbij jij denkt, wauw dit ben ik!

nagelsExtra tips:

Goed verzorgde nagels doen al een hele hoop!
Een mooie nagellak hoeft niet duur te zijn.
 Ben je al bekend met de lakjes van PUPA,  The New Black of Headlinecolors?
Experimenteren kan geen kwaad.


(Dit artikel is in samenwerking met de facebook pagina van de John Beerens webshop. Volg jij die al?)
Wat is jouw favoriete kleur nagellak? Welk merk koop jij het liefst?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram