Welke geur komt erop jouw verlanglijstje?

Welke geur komt erop jouw verlanglijstje?

johnbeerensartikelDe feestdagen komen er weer aan en naast een hoop gezelligheid, lekker eten  komt daar natuurlijk ook dat ene verlanglijstje bij kijken.

Ik ben ieder geval alweer druk bezig met kijken wat ik dit jaar nou graag zou willen hebben. Een leuk boek, die ene tas, of dat lekkere geurtje?  Parfum doet het altijd goed en er worden wat flesjes over de toonbank gesleurd, maar wat vind jij nou belangrijk bij het kopen van parfum? En hoe kies je nu de juiste geur voor iemand anders?

Het kopen van een geur voor iemand anders

  Het parfum moet matchen met de gene die hem krijgt, ik kijk naar hoe de persoon zelf is.
  Het flesje moet er aantrekkelijk uitzien en een cadeautje om te geven.
  Ik kijk eerst naar de prijs, dan ruik ik pas de geur.
  Ik koop een geur waarvan ik weet die heeft hij/zij al gehad en vond hem lekker.

Waar moet een geur voor jezelf aan voldoen?

  De prijs van een parfum vind ik heel belangrijk ik mijn keuze.
  De verpakking en de flacon moeten er mooi uitzien.
Het moet een geurtje zijn die pas op de markt is en populair is.
Het liefst een speciale limited edition die tijdens de kerstdagen alleen verkocht mag worden.

TIP – Mocht je het lastig vinden welke geur je moet kiezen? Vraag in de winkel of ze de geur waar je oog op hebt in een proefmonstertje mee na huis mag of een sample, zodat je er even aan kunt wennen!

Wat vind jij van Look a Like  geuren?

In verschillende winkeltjes kom je soms grote schappen tegen met Look a Like geuren. Denk bijvoorbeeld aan de Action (die tegenwoordig ook merk verkoopt) en aan de wibra. Mooi flesjes die bijna lijken of bekende flessen, met een fijne geur en een prijs van nog geen €5,-. Het enige verschil, de geur blijft niet lang hangen, maar het is zo goedkoop, dan spuit je toch wat meer gedurende de dag?… Wat vind jij van Look a like geuren, koop jij het wel is?

Mijn favoriete parfum is jaar DOT van Marc Jacobs zoals jullie waarschijnlijk weten. Naast DOT heb ik 3 geuren ik heel graag zou willen hebben:

DAISY – Marc Jacobs
Alien – Thierry mugler
Killer Queen – Katy Perry

geuren

Ben je van plan online je geur te bestellen dan heb je in de beauty webshop van John Beerens een groot aanbod aan parfum en kan je dat mooi combineren met de leuke kortingscode van 20% die ik nog voor jullie heb van de Waterclouds producten.

(Dit artikel is in samenwerking met de facebook pagina van de John Beerens webshop. Volg jij die al?)

Hoe kies jij je geur & welke staat erop jouw lijstje?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram