Weleda ”Must Have Cream” Speciaal voor de winter!

Weleda ”Must Have Cream” Speciaal voor de winter!

Ik heb slecht nieuws voor alle mensen die net als ik een hekel hebben aan de winter & de kou, want volgens de deskundigen kunnen we ons opmaken voor een bijzonder koude winter. Dus muts op, sjaal om en wanten aan. Hoe warm we ons ook aankleden, ons gezicht blijft vaak blootgesteld aan de koude buitenlucht…

Weleda biedt dan de bescherming die nodig is voor de huid met Coldcream. Een comfortabele crème, die de ruwe en schrale gezichtshuid weer zacht en soepel maakt. Ook is dit product uitermate geschikt voor droge handen en tere kinderwangetjes. Klaar voor de winter met dit multipurpose product!

Bescherming
Coldcream biedt een beschermende laag op de huid zonder haar daarbij af te sluiten, omdat het product geen paraffine bevat. Hoogwaardige plantenoliën en zuivere bijenwas versterken de hydrolipidenmantel en voorkomen zo dat de gezichtshuid uitdroogt. De structuur is dun en gemakkelijk uit te smeren, wat deze crème ook uitermate geschikt maakt voor de zeer gevoelige huid. Coldcream kan zowel op het gezicht als op de handen gebruikt worden. Kortom, een onmisbaar product om altijd mee te nemen.

Lippenbalsem
Ontdek ook Everon Lippenbalsem voor extra bescherming van de tere huid van de lippen. Deze balsem voorkomt schrale en branderige lippen, werkt heilzaam bij ruwe lippen en bevordert het herstel van kleine beschadigingen. Zes verschillende natuurlijke vetten zorgen samen voor een goede bescherming tegen droge lucht, zon en wind. De lippen blijven soepel en zacht door de vochtregulerende werking van jojobaolie. Ook heeft deze balsem een natuurlijke beschermingsfactor 4.

Tip van Weleda: Als het echt koud is, sla dan een shawl om je hoofd of zet een muts op als je naar buiten gaat. Via je hoofd verlies je namelijk ongeveer 80 procent van je lichaamswarmte.

Coldcream
Speciale intensieve verzorging. De crème beschermt tegen gure weersomstandigheden, verzorgt en verzacht de ruwe huid en versterkt tevens de hydrolipidenmantel. Coldcream bevat onder andere amandelolie, bijenwas en natuurlijke etherische oliën.

Wat zegt de specialist over dit product:

  • Kim Goppel, Product Specialist Gezichtsverzorging van Weleda: “Coldcream is niet alleen geschikt voor een zeer droge huid of kinderhuid, maar kan in de winter door iedereen gebruikt worden. De crème is een perfect product voor het verhelpen van droge en ruwe plekjes op de huid en schrale plekjes rond de neus bij een verkoudheid. Na paar keer gebruik zie je al verbetering.”

Adviesprijs tube 30 ml: 9,10 EUR

Everon Lippenbalsem
Droge lucht, kou, schrale wind en zon drogen de tere huid van de lippen uit. Met Everon Lippenbalsem bescherm je je lippen en geef je ze de geur van vanille en rozen. Met natuurlijke ingrediënten zoals jojobaolie, bijenwas en sheaboter.

Wat zegt de specialist over dit product:

  • Kim Goppel: “In tegenstelling tot de meeste lippenbalsems bevat Everon Lippenbalsem, net zoals Coldcream, geen paraffine. Paraffine is weliswaar vet, maar droogt de huid uit en maakt dat je steeds weer wilt smeren.”

Adviesprijs stick 4.8 gram: 4.94 EUR

Ben jij bekend met de producten ven Weleda? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram