Wegdromen bij deze make-up items!

Wegdromen bij deze make-up items!

1

Veel tijd doorbrengen op het internet is ook best gevaarlijk, tussen alle mooie webshops kom je namelijk wel is producten tegen die zo onwijs mooi zijn en die je het liefst direct in je winkelmandje stopt.

Wegdromen bij make-up, ik doe het vaak omdat ik het ontzettend leuk vind om op zoek te gaan naar mooie producten. Helaas kom ik ook wel is producten tegen die gewoon moeilijk te krijgen zijn omdat ze niet in Nederland worden verkocht of gewoon weg limited zijn en vrijwel snel uitverkocht. Ik wil toch even samen met jullie wegdromen bij deze prachtige items die ik vond op internet. Benieuwd? Kijk mee!

wish

Vooral het prachtige Cheek palette van NARS vind ik echt geweldig. Helaas is deze alleen exclusief te koop bij selfridges.com net als de mooie lipsticks van Tom Ford die gehuld zitten in een onwijs mooie huls. Ik kan ieder geval niet wachten op mijn eerste NARS aankoopje te doen!

Heb jij producten op je wishlist waar je echt bij weg kan dromen? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram