Weekly Little Snaps #9

Weekly Little Snaps #9

Het is weer niet gelukt om structureel iedere week een nieuwe ‘Weekly Little Snaps’ online te zetten en daarom heb ik weer heel wat in te halen. Ik heb van een langere periode wat foto’s die ik met jullie wil delen!

Maar allereerst wens ik jullie natuurlijk allemaal een hele fijne kerstdag! Ik vier kerst een beetje tussen neus en lippen door want ik heb genoeg te doen wat echt gedaan moet worden! Dus tussen de heerlijke kersthapjes door, ben ik artikelen typen en nog wat ontwerpen aan het maken. Ieder geval eerst tijd voor wat foto’s! Benieuwd wat ik de afgelopen periode allemaal heb uitgespookt? Kijk dan snel verder!


Ik zit tegenwoordig weer aangesloten bij een sportschool waar ik meer persoonlijke begeleiding krijg. Ontzettend fijn en goed voor mij omdat ik bij Basic Fit eigenlijk maar een beetje aanrommelde zonder enige resultaten. Ik sport nu 3x per week wat ook lekker op fietsafstand te doen is. Heb ik mijn eerste warming up alweer te pakken!

Als ik door de stad fiets naar de Hunkemoller kom ik altijd langs de prachtige bloemenwinkel bij ons. Ieder seizoen is de etalage weer een sprookje om naar te kijken. Zoveel moois, zoveel details, ik ben er weg van!


Als team uitje met mijn Hunkemoller collega’s gingen we lekker uiteten. 2 van mijn lieve collega’s hadden voor de grap doorgegeven dat ik jarig was en op het moment dat ik even niet aan tafel zat werd ik met alle bombarie geroepen en kwam er een ware spektakel aan. Ik heb mij rot zitten lachen omdat ik natuurlijk helemaal niet jarig was. Ik wist niet wat mij overkwam en met buikpijn van het lachen genoten we heerlijk van het dessert!

Een van de dingen die ik heerlijk vind om te doen is wandelen in het bos. Een tijdje geleden was het vreselijk koud op zondag en had een goede vriend van mij een oppas hond. Mooi moment om lekker erop uit te gaan en een grote wandeling te maken!


Het werken gaat volop door en ik probeer sowieso 1x per weer op locatie te werken voor wat afwisseling. Ik heb sinds kort een nieuw tentje bij mij in de buurt waar ik graag kom, maar de prachtige boekenwinkel in Zwolle blijft mijn favoriet. Ik krijg daar ontzettend veel inspiratie en rust dat ik er heel fijn kan doorwerken. En als excuus natuurlijk kan genieten van taart!


Ik moest afgelopen tijd nog een paar keer vaker in Zwolle zijn voor wat belangrijke dingen. In de ochtend maakte ik een keer deze foto die ik zelf zo mooi vond. De spiegeling op het water is echt magisch!

Die zelfde dag ging ik met mijn beste vriendin ook even winkelen in Zwolle en daarna gingen we wat foto’s van elkaar maken. Iets wat we vaker doen en zoveel lol met zich meebrengt! Dit keer wou ik foto’s als nieuw hoofdfoto voor mijn social media accounts, ik moest alleen zo lachen dat ik er achteraf pas achterkwam dat ik van die gekke sokken aan had!. Oeps!


Ik bestelde voor het uitgaan en kerst een paar feestelijke jurkjes met veel glitter. Ik was zelf erg fan van het meest strakke jurkje dat ik ook had gepast. Hij had ongelofelijk veel glitters en was een enorme uitdaging aan te doen. Hij stond prachtig maar in het jurkje zelf kan je niet bewegen en niks eten helaas!

Mijn outfit voor een dagje werken bij Hunkemoller. We moeten altijd in het zwart en een van mijn favo outfits is dit jurkje met allerlei gouden details! Ik draag hem graag op werk en hij is lekker comfi met de zakken!


Vorig weekend had ik een heel fijn weekend en ging ik met een vriend van mijn heerlijke genieten in het prachtige Deventer. Iets waar ik heel erg naar uit keek want Deventer is altijd al prachtig, maar met de lampjes nog magischer. We hebben heerlijk gewandeld, uitgebreid geluncht en daarna nog lekker lang in een cafe gezeten.

Op de terugweg kwamen we langs Zwolle waar we nog even uitgebreid gegeten hebben en vervolgens naar de bioscoop gingen. Iedereen bleek naar Avatar 2 te gaan, dus wij gingen ook maar… Niet wetende dat dit echt geen film voor mij is. 3 uur lang heb ik mijzelf op lopen eten… Gelukkig konden we er beide wel erg om lachen en was het een hele gezellige avond!


En dan afgelopen week! Omdat ik zelf niet veel aan kerst doe, had ik besloten op mijn ouders uiteten te nemen naar mijn favoriete restaurant. Het was een heerlijke gezellige avond en natuurlijk kon mijn favoriete dessert daarbij niet ontbreken. Heel fijn zo’n momentje met mijn ouders!

En gisteravond was het natuurlijk kerstavond. Ik had de hele dag gewerkt en was ook aardig moe. Toch ging ik met wat vrienden heerlijke hapjes eten en gezellig voor de tv. Ik heb mij vooral gericht op alle zoetigheid, haha!


Fijne Kerst lieve mensen!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram