Weekly Little Snaps #8

Weekly Little Snaps #8

Tijd voor een kleine ‘Weekly Little Snaps’ want het is alweer even stil geweest rondom een kijkje in mijn dagelijks leven. Puur omdat ik ontzettend druk ben geweest de afgelopen dagen en dit ook weer opnieuw een verzameling is van allerlei foto’s van afgelopen weken.

Wanneer ik besluit wat meer tijd voor mezelf te nemen, dan kom ik elke keer in een drukke periode terecht en komt er niks van ‘meer tijd voor mezelf’ momentjes. En op dit moment is dat wel gaande omdat het moet, want ik ben hartstikke verkouden en mijn energielevel is 0! Ieder geval, benieuwd wat ik afgelopen weken heb uitgespookt? Kijk mee!


Een van de dingen waar ik heel erg gek op ben, is ouderwets een cd luisteren in auto. Toen ik mijn auto kocht was ik dan ook heel blij dat er gewoon een ouderwetse cd speler in zat, haha! Ik vind het zo gezellig om een cd uit te kiezen en deze lekker te draaien. Ik vond bij mijn ouders thuis nog wat oude muziek en die draai ik nu lekker als ik onderweg ga.

Voor Hunkemöller moest ik een dagje meedraaien in Kampen. Zelf vind ik Kampen ontzettend schattig en leuk om naar toe te gaan. Ik ging lekker met de trein en stapte met mooi weer uit in Kampen. Ik heb even lekker gewandeld langs de IJssel en genoten van dit stadje!

We hadden afgelopen weken een paar heerlijke ‘lente’ achtige dagen en daar maakte ik ook zeker gebruik van door lekker te wandelen. En daar horen soms ook foto’s bij!

Sinds kort kun je in mijn woonplaats bestellen via Picnic en ik ben helemaal fan. Ik vind boodschappen doen in de winkel geen feestje en daarom kon ik ook niet wachten om dit te gaan proberen. Ik vind Picnic echt helemaal geweldig en ook ideaal om nieuwe gerechten te ontdekken via de leuke recepten! Ik vind het zelf een feestje om iedere week weer mij nieuwe boodschapjes online te bestellen!

Bij Hunkemöller kocht ik een prachtige body die al een tijdje in mijn hoofd zat. Ik ging die avond ook lekker uiteten en kon ik hem mooi dragen met een pantalon en een blazer erboven!

Ik kan zo genieten als ik een dagje thuis werk dat Iefje ook lekker in buurt is. Zoals je waarschijnlijk wel herkent bij katten, ze gaan altijd wel op de moeilijke plekken zitten haha!

En dan nog even een korte update over gisteren. Ik ging al heel vroeg naar Groningen om mee te werken aan Factory Sale van Hunkemöller. Helaas was ik al niet fit en werd ik in de hal alleen maar zieker en ben ik halverwege naar huis gegaan. En op dit moment zit ik dan ook snot verkouden thuis en verwen ik mezelf met veel lekkere theetjes. Even tijd voor mezelf pakken en weer fit worden!


Liefs, Laura Louise

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  • Laura Louise
   Auteur
   9 oktober 2022 / 08:43

   Dankjewel! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram