Weekly Little Snaps #7

Weekly Little Snaps #7

Yes! Het is mij gelukt om maandagochtend gelijk een kijkje te geven tussen alle foto’s die ik afgelopen week heb gemaakt! Ik heb sinds afgelopen donderdag een soort van kleine mini-vakantie en daar ben ik optimaal van aan het genieten. Ik merk namelijk dat ik best wel een beetje moet bijkomen van afgelopen periode!

Ieder geval doe ik naast ‘opladen’ ook graag leuke dingen en daarom heb ik het een en ander al in mijn vakantie gedaan wat ik jullie graag wil laten zien. Benieuwd naar wat ik allemaal uitspook? Kijk snel mee!


Mijn eerste dagje in mijn vakantie begon ik met een dagje met mijn moeder. We gingen samen lekker even de stad in om koffie te drinken, bij te kletsen en natuurlijk wat winkeltjes te bezoeken. De eerste stop was bij een van onze favoriete koffietentjes met een heerlijk stukje taart. Lekker in het zonnetje!

Ik ben de laatste tijd een stuk bewuster geworden als het gaat om ‘dingen kopen’. Ik denk nu vaak iets langer naar dan dat ik snel impulsief wat meeneem. Behalve bij dit prachtige jasje van Alix the Label ging het helemaal mis. Ik zag hem hangen, in de sale en toen belanden hij in mijn tas! Hoe tof is die om in het najaar te dragen!

Vrijdag stond weer in het teken van een dagje uit, maar dit keer ging ik naar Groningen. Ik vind Groningen altijd leuk om te bezoeken omdat je er alles kunt vinden. Ik begon de ochtend met een koffie en daarna vloog in door naar mijn favoriete winkel, de TKMAXX!

Het is natuurlijk einde van de zomer en daarom staat deze winkel alweer vol met heerlijke herfst items. Ik vind het een feestje om daar lekker tussen te snuffelen. Ondertussen vulde mijn mandje zich ook aardig goed met een aantal lekkere geurkaarsen, kopjes, een badmat en een espresso maker!

Iets wat ik al vaker had willen doen was een bezoekje brengen aan het Forum in Groningen. Dit is een soort van ‘ontmoetingsplek’ in hartje centrum waar van alles te beleven is. Je hebt er verschillende tentoonstellingen, een bibliotheek, tentjes om lekker te zitten, plekken om te leren, een bioscoop en bovenop het dak kun je genieten van een prachtig uitzicht.

Het was natuurlijk hartstikke lekker weer dus ik ging regelrecht alle roltrappen op, op weg naar het dak voor het uitzicht!

Zaterdag had ik een rustig dagje en kreeg ik bezoek van een vriendin. Ik ging zelf ook nog even langs de Intratuin omdat ik opzoek was naar een nieuwe olie voor mijn oliebrander maar daar ben ik niet geslaagd. Ik kwam onderweg wel de stapel pompoenen tegen en dat herinnert mij dat mijn favoriete seizoen toch echt voor de deur ligt!

Zaterdagavond had een gezellig avondje met vrienden om de verjaardag van een vriend van mij te vieren. Die is 30 geworden en daar horen natuurlijk drankjes bij!

Zondag was voor mij een heerlijk dagje, ik heb in de ochtend dingen in de tuin gedaan en de rest van de dag beleefde ik lekker rustig!


Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram