Weekly Little Snaps #6

Weekly Little Snaps #6

Ik heb vandaag weer een kijkje in mijn afgelopen (weken) voor jullie. Ik was vooral veel aan het werk waardoor ik even wat meer foto’s heb verzameld om aan jullie te laten zien. Zo heb ik op mijn vrije dagen nog een aantal leuke dingen gedaan die ik je graag wil delen.

Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk snel mee!


Uitslapen kan ik al jaren niet meer en daar baal ik soms van. Wanneer ik een periode druk ben en veel werk verlang ik naar uitslapen en dan toch ben ik vaak rond 6 weer wakker. De laatste tijd probeer ik toch wat langer te blijven liggen en dan alvast maar met een bakje koffie!

Iets wat ik de laatste tijd vaak doe en zeker wel 1x in de week wil doen, is het bezoeken van de kringloop. Ik heb al een hoop toffe spulletjes gevonden voor geweldige prijsjes. Zo vind ik pas deze geweldige mand en witte spiegel voor nog geen 5 euro samen. Hoe heerlijk is dat?

De dag beginnen met koffie, in mijn fijne keuken. De afgelopen tijd was het heerlijk zomers weer met een aantal veel te warme dagen. In de ochtend is het dan nog wel lekker om even te genieten buiten. Ik heb meerdere plekjes in de tuin waar je even kunt zitten, maar mijn favoriet is toch wel met uitzicht op het prachtige kippenhok!

Niet alleen ik had het warm, de kipjes waren ook toe aan verkoeling. Ik had een klein badje gemaakt van een pannendeksel en daar schonk ik met de gieter steeds water in. Het verbaasde mij hoe leuk ze dit vonden. Al voor dat het water in de deksel viel waren ze met hun snaveltjes door het stromende water aan het gaan. Ik heb er erg om gelachen want dit was wel enorm schattig!

In de zomer is fruit nog lekkerder en tijdens het zonnen door kon ik extra genieten van deze koude meloen! En de restjes aan de schil konden mooi door naar de kipjes!

Na het zonnen en een plens water over mijzelf hebben gedaan was dit de look en ik moet zeggen dat ik mijn haar prachtig vond zitten. Ik hou wel van dat ‘salty beach hair’.

S’avonds ging ik lekker uiteten met vrienden en doordat ik met de warmte minder honger heb ging ik voor een heerlijke salade. Ook deze kreeg ik niet helemaal op, maar iedere keer als ik de foto zie heb ik hier weer zo veel zin in. Heerlijk!

Het gaat ontzettend goed met mijn ei fabriek. De kipjes leggen ontzettend goed eieren en iedere dag kan ik er wel 2 uit het hok vissen. Ik moest ontzettend lachen toen ik een hoop herrie in het hok hoorde en deze situatie aantrof. Ik denk dat het een soort van support is geweest toen er een ei aankwam!

En het eerste doosje is al vol! Ik moet nog even speciale doosjes halen voor kleine eitjes want de standaard scharrelei dozen zijn veel te groot!

Afgelopen weekend ging ik opnieuw lekker uiteten en dit keer met mijn beste vriendin. We aten in een restaurant die helaas ontzettend tegenviel maar we sloten de avond gezellig af met een cocktail in de stad. Ik heb een heerlijke avond gehad en vond het fijn om weer even gezellig bij te kletsen!

Zondagen (gisteren) stond in het teken van niks doen. Ik was toe aan een dagje voor mijzelf zonder dingen te moeten. Ik heb heerlijk rustig aan gedaan, wat dingen voor de blog gedaan, wat klusjes in huis en daarna lekker op de bank met een serie. Ik had het echt even nodig om op te laden van afgelopen weken!

Deze week hoef ik nog maar 2 dagen te werken en dan heb ik heerlijk 6 dagen vakantie. Ik kijk er enorm naar uit om ook even lekker nog een mini vakantie te houden en wat leuke dingen te doen!


Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram