Weekly Little Snaps #5

Weekly Little Snaps #5

Vandaag heb ik weer een kijkje in mijn leven voor jullie. Afgelopen (2) weken heb ik namelijk van alles gedaan en was het eindelijk zover voor iets waar ik ontzettend naar uit keek.

Ik ben lekker uit eten geweest, had een verjaardag en ruimde mijn make-up weer eens goed op. Benieuwd wat Ik allemaal heb uitgespookt? Kijk mee!


Vorige week zondag was ik flink wezen opruimen. Vooral mijn kleding en make-up kon wel even onderhanden genomen worden. Ik vind het altijd zo heerlijk als alles weer netjes is en dan geniet ik ook extra van deze ruimte. Alles weer lekker fris, gesorteerd en overzichtelijk!

Zondagavond ging ik lekker uiteten en als je mijn blog al langer bezoekt dan weet je dat ik dol ben op zoetigheid. Ik kijk dan ook altijd uit naar het toetje. Als hoofdgerecht had ik mijn favoriete Vega lasagne en als toetje een heerlijke karamel achtig taartje met ijs.

De ochtend ben ik ik vrijwel altijd met koffie. Ik drink met het warme weer het liefst lekker ijskoffie. Heel simpel, een paar ijsblokjes een sterke espresso en een grote scheut havermelk!

Op dinsdag had ik een verjaardag van een vriendin van mij. Omdat we het nog niet eerder hadden kunnen vieren was het wel iets later dan gepland maar dat mocht de pret niet drukken. We gingen samen naar Zwolle, aten daar een lekker taartje en gingen nog wat winkeltjes bezoeken. Natuurlijk had ik wel een aantal leuke cadeautjes voor haar meegenomen!

Een project waar ik al een tijdje mee bezig was samen met een vriend van mij was het maken van een kippenhok. Een droom van mij is om kippen te houden en ik had deze droom vooral in de toekomst gepland maar waarom wachten als iets nu ook gewoon kan? We hebben een prachtig groot kippenhok gemaakt voor 3 kleine krielkipjes. Toen het hok bijna klaar was ging ik er zelf even in zitten en dan kan je zien hoe ongelofelijk groot het is geworden. Mensen die deze foto zien moeten er echt om lachen omdat ik er zelf eigenlijk ook gewoon in kan wonen! Ieder geval het hok is echt geweldig. Alle credits voor hem hoe die dit prachtige hok heeft weten te maken!

Ik kreeg van mijn buurman voor het oppassen van zijn katten een bos met zonnebloemen. Ik vind zonnebloemen in huis altijd zo vrolijk. Het zijn net kleine zonnetjes die op de tafel staan te stralen. Helaas vanwege het warme weer konden ze niet zo lang overleven…

Vanwege een rare infectie op mijn benen kan ik helaas niet meer zwemmen en ook skeeleren heb ik een tijdje geparkeerd. Vorige week heb ik dat toch weer half opgepakt door samen met een vriendin lekker er even op uit te gaan. We maken er samen altijd een feestje!

Afgelopen dinsdag was het een vreselijke warme dag in Nederland en laat dat nou net de dag zijn dat mijn 3 nieuwe kippen kindjes bij mij kwamen wonen. Er moest dan ook vroeg in de ochtend nog een paar dingen aan het hok gedaan worden voor ze hun intrek konden maken. Ik geniet ontzettend van hoe mooi het hok past in mijn tuin naast de appelboom. Ook kleine iefje heeft het hok grondig onderzocht en goedgekeurd.

En daar zijn ze dan. Ik heb 3 kleine Semara kipjes, een ras dat komt uit Maleisië. Ze zijn ontzettend leuk omdat ze ook erg van aandacht en knuffelen houden. Je kunt ze tam maken en ik moet zeggen, ze zijn nu een klein weekje bij ons en ze zijn nergens bang voor! Over de kipjes die de namen,’ Polly, Poppy & Pom (Marley)’ hebben gekregen komt nog een uitgebreid artikel. Net als over het hok!

De hele week kwamen er al wat mensen bij mijn liefjes kijken en dat kwam goed uit want met het fijne weer konden we ook lekker lang buiten blijven. Die zomerse dagen leverde ook prachtige luchten op en daar kan ik ook nog altijd zo van genieten.

Polly, Poppy & Pom hadden nog niet eerder in een hok gezeten met een verdieping en dat leverde hele grappige momenten op. Het trappetje was namelijk een beetje wennen en er werden ook allerlei gekke maniertjes bedacht om het hok in en uit te komen. Nu een weekje later hebben ze het onder de knie en gaat het een stuk soepeler!


Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram