Weekly Little snaps #4

Weekly Little snaps #4

Iedere week een update geven over wat ik allemaal heb gedaan is niet helemaal goed gegaan want ik merkte al snel dat ik veel te weinig bijzonderheden had om te delen. Dus vandaag een kleine update met een aantal foto’s van afgelopen 3 weken.

Een overzicht dat vooral weer in het teken staat van veel taartjes want als je het nog niet door had, ik ben gek op taart. Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk snel mee!


Op een zondagmiddag ging ik samen met een paar vrienden gezellig naar Zwolle om lekker daar de dag door te brengen. Natuurlijk even een momentje pakken om ook een stukje taart te nuttigen!

Ook ontving ik een aantal leuke pakketje afgelopen weken waaronder de heerlijke haarproducten van Fiona Franchimon. Het uitpakken van de producten was al een feestje en het in gebruik ervan nemen is al helemaal fijn. Ik ben er gek op!

Nog meer taart want mijn beste vriendinnetje was jarig. We hadden even een pre-feestje maar volgende week gaan we het nog een keer goed overdoen en er een gezellige dag van maken!

Tijdens het wandelen naar mijn ouders kwam ik langs een mooie wilde bloemen pluktuin en daar bracht ik uiteindelijk veel te veel tijd door. Ik kwam iedere keer weer nieuwe bloemen tegen die mijn aandacht trokken. Als dan ook nog het zonnetje zo lekker schijnt dan ben ik helemaal gelukkig.

De rest van de dagen ben ik vooral erg druk geweest met werken en zodra ik thuis kwam ging ik nog even genieten van een heerlijke avondwandeling in het zonnetje. Een rondje door het park, de rozentuin is een mooie afsluiter na een lange werkdag en ‘Golden Hour’ is natuurlijk ook het perfecte moment om even een foto te maken!

Als je mijn blog langer bezoekt dan weet je dat ik vaker heb geschreven dat mijn woonkamer op het zuiden ligt en het huis dan ook snel opwarmt. Kleine iefje heeft het daar soms wel lastig mee en gaat dan op allerlei krullige houdingen door het huis liggen. Zo schattig!

Ik maakte mijzelf weer blij door een bestelling te doen bij Nespresso. Ik ben gek op koffie een eens in de zoveel tijd bestel ik een aantal lekkere koffietjes. Dit keer had ik weer nieuwe smaakjes uitgeprobeerd en dat is toch altijd weer een feestje!

En als laatste nog een hele recente update, namelijk het verjaardag ontbijtje van mijn ex. Ik heb nog een goede band met mijn ex en het leuk ons leuk om lekker te gaan ontbijten met een paar! Een keer geen standaard feestje met taart, maar lekkere koffies en broodjes!


Fijne week!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram