Weekly Little Snaps! #3

Weekly Little Snaps! #3

Er is weer een week voorbij gevlogen. Ik heb weer een aantal foto’s gemaakt tijdens mijn dagje naar Deventer. Ik ging namelijk afgelopen woensdag naar Deventer voor o.a. wat werkdingetjes en daar heb ik heerlijk de dag doorgebracht.

Ik vind het altijd een feestje om naar Deventer te gaan omdat het er zo mooi is, veel leuke tentjes om te zitten en ook heel veel leuke winkeltjes om even doorheen te gaan. Benieuwd? Kijk mee!


Een van de tentjes waar ik graag kom als ik in Deventer ben is Café ‘Groote Poot’. Ik vind de hele uitstraling heel fijntjes en de koffie heerlijk. Je kan er lekker bij het raam zitten en ook heerlijk even werken. Het was de eerste stop waar ik dan ook even heen ging!

De architectuur van kerken spreekt mij altijd heel erg aan. Nu was ik nog niet eerder in de kerk in Deventer geweest en omdat ik er langs liep kon ik het niet laten even de binnenkant te bewonderen. Het is altijd zo magisch en bijzonder. Er was een onwijs vriendelijke man die het een en ander ging vertellen over de kerk wat een leuke extra was!

Daarna was het tijd voor wat werk gerelateerde dingen en kwam ik uiteindelijk terecht in een mooie binnentuin. Het was er super rustgevend en even een heerlijk momentje om te zitten. Ik was een beetje enthousiast gedurende de dag en dat kun je wel zien op deze foto. Ik deed een soort van raar sprongetje van geluk. Althans ik deed een poging tot!

Ook had ik wat nieuwe foto’s nodig om te gebruiken voor werk en Deventer heeft zoveel schattige straatjes dat die daar perfect toe leende. Een kleine mini shoot zat er dan ook wel in! Tijdens de lunch ben ik gaan zitten op het plein waar het ongelofelijk druk en lawaaierig was met de kermis bij het tentje, ‘ST Tropez’. Leuke sfeer maar vanwege de herrie gingen we wel snel weer door!

Tussen het werken door even wat winkeltjes in. Ik kwam een woondecoratie winkel tegen waar heel veel van Doing Goods te koop was. Ik werd er helemaal blij van en deze lepeltjes met maantjes staan dan ook zeker op mijn verlanglijstje. Ik heb verder niks gekocht, alleen lekker rond gekeken!

Deze week staat vooral in het teken van een hoop artikelen maken en nieuwe illustraties online gooien. Ik loop een beetje achter door mijn werk bij Hunkemöller en dat probeer ik begin van de week weer een beetje op orde te krijgen. Ook ben ik nog steeds bezig met mijn ‘secret’ project in de tuin waar ik hopelijk eind deze week of begin volgende week meer over kan laten zien!

Fijne week!


Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

1 Reactie

  1. 20 juni 2022 / 16:11

    Wat leuke week heb je gehad.
    Leuke foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram