WEEKLY LITTLE SNAPS #24

WEEKLY LITTLE SNAPS #24

Een weekje later, tijd voor een nieuwe Weekly Little Snaps. Dit keer gewoon op tijd. Nu heb ik niet veel foto’s gemaakt maar toch weer een aantal dingetjes gedaan die ik graag met je wil delen.

Naast een volle werk week moest ik helaas ook weer een aantal keren terug langs de dierenarts omdat Iefje nog steeds niet helemaal opknapt. Het brengt een hoop zorgen met zich mee maar nu lijkt het eindelijk aan de betere hand te gaan. Benieuwd naar mijn afgelopen week? Kijk snel mee!


Wekelijkse uitje met mijn collega. Koffie halen in de lunchpauze. Zoals je waarschijnlijk ook hebt gemerkt was het afgelopen week heerlijk weer en steeg de temperatuur eindelijk naar standje zomer. De cappuccino werd dan ook ingeruild voor een heerlijke ijskoffie!

Voetbal is ook niet te missen en elke dag stond er wel een wedstrijd aan. Ik heb zelf vrij weinig met voetbal maar met spannende wedstrijd en natuurlijk Nederland kijk ik half mee. Ik vind het lastig om met mooi weer al vroeg aan de tv gekluisterd te zitten, dus had ik mooi in de deuropening een plekje gemaakt zodat ik de wedstrijd kon volgen en kon genieten van de zon. Heerlijk!

Ik ben toe aan nieuw servies in huis. De oude ontbijt en gebaksbordje heb ik de deur uit gedaan en kwam deze super leuke gestreepte tegen bij de Karwei. Ik wil nu alleen nog nieuwe diner borden en dan ben ik weer helemaal tevreden!

Vrijdagavond, eindelijk weekend. Ik had een vrije dag maar eentje waar ik een hoop spanning met mij mee droeg. Iefje is al meer dan 3 weken niet fit en ik heb al bijna 10 bezoeken aan de dierenarts achter de rug. Het leek in haar buik niet goed te gaan en er werd zelfs gesproken van een eventuele tumor bij haar lever. Iets waar ik super bang voor was. Uiteindelijk vrijdag toch besloten om alles uit te sluiten en een echo te laten maken. Ik was super gespannen en bang voor de uitslag maar na een uitgebreid onderzoek en een punctie kwam de dierenarts met goed nieuws, geen tumor! Iefje kreeg nog wel wat medicatie en nu moet ze echt een keertje weer gaan opknappen!

Er viel een hoop spanning van mij af, vrijdagavond was ik dan ook echt op en lag ik vooral op de bank en las ik uit dit heerlijke boek met gedichtjes.

Zaterdagochtend was vriendlief al vroeg gaan werken en ik besloot een beetje uit te slapen en daarna ook even aan het werk te gaan. Ik had wat belangrijke blog dingen te regelen en daarna nog een hoop dingen in het huishouden. De wasmand stond op ontploffen en ook de vloer kon echt een dweil gebruiken.

Nadat ik alles had gedaan maakte ik mij klaar en ging ik lekker genieten van het zonnetje!

Bij de bloemist kocht ik een verse bom met eucalyptus. Ik zette een paar takken op de tafel maar mijn doel was om een nieuwe bos in de douche te hangen. Dit vind ik super lekker en echt een aanrader. De geur die eraf komt werkt heel ontspannen!

Toen mijn vriend eenmaal weer thuis was besloten we nog even heerlijk te genieten van het lekkere weer en pakte we de cabrio erbij. Lekker Touren en een paar kringloopjes bezoeken.

De droom van mij en mijn vriend, wonen op een boerderij! Ik kan niet wachten!

Mijn aankoopjes van de kringloop. 2 leuke potjes voor planten, een hele toffe etagere van keramiek en nog een vintage Delfts Blauw tegeltje (vergeten te fotograferen). Ik was helemaal blij met al deze vondsten voor nog geen 6 euro samen!

S’avonds maakte ik een nieuw receptje die perfect past bij het heerlijke zomerse weer. Een wrap met rode bieten hummus en halloumi. Heerlijk!

Zondagochtend, mijn favoriet! We ontbijten dan altijd lekker lang met verse broodjes en dat vind ik zo ontspannen. Geen tijd, geen haast maar heerlijk de dag beginnen. Deuren wijd open, muziekje op de achtergrond. Genieten!

In de middag gingen we nog even een stukje rijden en besloten we te lunchen bij Ludiek in Havelte. Je kunt daar super lekker buiten zitten met prachtig uitzicht. En het eten is ook heerlijk. De rest van de dag heb ik nog wat was weg te werken en ga ik lekker genieten van het laatste zonnetje.


Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram