WEEKLY LITTLE SNAPS #23

WEEKLY LITTLE SNAPS #23

Afgelopen weken waren ontzettend rommelig. Ik had van alles aan mijn hoofd en maakte maar weinig foto’s. Ik had het erg druk met mijn eigen werk, werd snotverkouden en mijn kleine liefste Iefje werd ziek.

Nog steeds is Iefje niet fit. We hebben al heel wat bezoekjes aan de dierenarts achter de rug en nog steeds is ze nog niet de oude. Het bezoeken van de dierenarts heeft heel wat stress met zich mee gebracht voor zowel Iefje als voor mij. Er gingen allerlei dingen mis wat ervoor heeft gezorgd dat ik het vertrouwen compleet kwijt raakte en zsm opzoek ging naar een betere dierenarts. Kortom, een paar chaotische weken als je het mij vraagt en ik hoop dat de stress snel weer weg gaat. Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt? Kijk mee!


Mijn werksetting thuis. Ik nog maar weinig op mijn kantoortje omdat ik het beneden aan de eettafel heerlijk vind. Lekker de deur naar buiten open en uitzicht op de tuin. Heerlijk om zo aan mijn werk bezig te gaan en de dag te beginnen.

Afgelopen weken heb ik ook maar weinig koffie buiten de deur gedronken. Ik kan zelfs maar 1 foto vinden en dat is deze. Ik had een afspraak buiten de deur!

Ik had de laatste dagen ontzettend last van kramp in mijn kaak en dat was niet de eerste keer. Ik besloot naar de tandarts te gaan en die vertelde dat vooral mijn verstandskies erg in weg zit. Ontzettend vervelend want ik kijk er totaal niet naar uit om deze weg te laten halen. Ik vind tandarts bezoekjes echt vreselijk. Ook al ben ik super dankbaar dat het mogelijk is, ik kijk er toch altijd tegenop.

En als dat niet genoeg was werd ik ook nog is super verkouden. Het werk stapelde op en dat ging ik mooi doen in bed. Ik had wel troost voer meegenomen, namelijk een zak Tum Tum snoepjes. Ik vind dit zo lekker en kan maar moeilijk stoppen met eten. Lekker vanuit bed wat werk doen.

En toen kwamen er tussendoor heel wat bezoekjes aan de dierenarts voor Iefje die al een tijdje niet fit is. Ze had verstoppingen in haar darmen wat ze zelf er niet meer uitkreeg. Dit werd alleen maar erger en erger. Dit bracht veel stress voor haar mee en het was ontzettend zielig om te zien en om haar bijna elke dag mee te slepen naar de dierenarts. Het heeft door de dierenarts waar ik altijd bij zat veel te lang geduurd, ze hebben verkeerde keuzes gemaakt waardoor ik genoodzaakt was zsm een nieuwe dierenarts te vinden. Eentje die wel wist van handelen en kon zorgen dat de darmen van Iefje schoon werden. Het heel helaas te lang geduurd waardoor ze nu nog steeds aan het herstellen is. Ik ben ontzettend boos op de dierenarts die hierin zo faalde en laat het er zeker niet bij zitten. Nu is het belangrijk om alle aandacht op Iefje te hebben en hopen dat ze weer helemaal opknapt.

En die stress en die vreselijke verkoudheid waren geen pretje. Ik was ontzettend moe en nam lekker vaak een bad om te ontspannen.

Op Vaderdag ging ik langs mijn eigen vader en in de avond ging ik in Deventer eten met mijn vriend en zijn gezin. We gingen eten bij Valencia in Deventer. Een erg hippe tent wat er heel leuk uitziet maar qua eten zijn er nog verbeterpunten. Ook was het erg lawaaiig wat ook niet aangenaam was.

Vrij laat gingen we weer naar huis en de zon begon net onder te gaan. Dit zorgde weer voor een mooie lucht. Valt het jullie ook op dat de laatste avonden de luchten zo prachtig zijn?!

Naast werken, Iefje naar de dierenarts brengen en weer terug, zelf weer fit worden en heel veel uitrusten had ik zaterdag een leuke dag gepland staan. Ik hoopte zo dat dit door zou gaan en gelukkig ging het wat beter met Iefje waardoor ik heen kon. Mijn vriendinnetje van Pimpinella stond namelijk op de markt haar prachtige handbeschilderde kaartjes te verkopen en ik mocht haar helpen.

Het was ontzettend lekker weer en de sfeer was super gezellig. De markt ‘Blijzijnindewei’ wordt gehouden op een boerenerf en is een evenement waar je zowel leuke dingen kunt kopen als lekker wat kunt eten en drinken. Super gezellig!

En na deze dag was het echt tijd om de rest van de zaterdag en de zondag compleet leeg te plannen. Ik had een tijdje terug wat lekkere producten besteld bij Rituals en Caudelie en die ging ik heerlijk gebruiken om te ontspannen.

S’avonds ging ik met mijn vriend buiten nog gezellig marshmallows branden en daarna plofte ik op de bank. Zondag was helemaal relax. Na een bezoekje aan mijn ouders ging ik daarna lekker op mijn gemakje het huishouden doen en heerlijk genieten van het lekkere weer!


Fijne week iedereen!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram