WEEKLY LITTLE SNAPS #22

WEEKLY LITTLE SNAPS #22

Tijd voor een nieuwe ‘Weekly Little Snaps’. Ik heb de afgelopen weken weer een aantal foto’s gemaakt en die wil ik natuurlijk graag met je delen. Ik was volop aan het werk, ging naar het Filmhuis, een weekendje weg met de hele familie van mijn vriend en we kochten een cabrio.

Benieuwd wat ik allemaal heb uitgespookt de laatste tijd? Kijk snel mee!


Nu ik 4 dagen weer in loondienst werk als grafisch vormgever moet ik op mijn vrije dag volop aan de slag met mijn eigen werkzaamheden. Ik heb altijd wilde plannen om lekker lang uit te slapen maar uiteindelijk sta ik toch elke keer weer vroeg op om aan de slag te gaan want het werk stapelt zich elke dag weer op. Lekker vanaf de eettafel aan de slag!

Ook staat deze dag vaak in het teken van afspraken en meetings en dat vind ik altijd gezellig want dat betekent natuurlijk weer lekker ergens op locatie koffie drinken. Dit keer zat ik in de Kaldi waar ik een heerlijke cappuccino dronk. Ik vond de koffie zo lekker dat ik voor thuis een zakje koffiebonen kocht.

Ook was het hoogtijd om mijn nagels weer te laten doen. Ik probeer dit om de 3 weken te doen maar meestal schiet het er toch bij in. Omdat ik een familieweekend voor de boog had, vond ik het wel zo belangrijk om mijn nagels netjes te hebben. En dan ga ik het allerliefst voor mijn favoriete nagellakkleur, rood!

Ik ging ook nog even wat winkeltjes snel bezoeken. Zo kocht ik een paar sneakers, nieuw loafers, een grotere saladekom en dit leuke plankje voor stokbroodjes.

Met een vriendin van mij ging ik naar Kampen om in de stadsgehoorzaal een film te kijken in het filmhuis. Ik vind dit zoveel leuker dan naar de bioscoop gaan en kan er ook echt naar uit kijken. We gingen voor de film begon nog even ergens wat drinken en een hapje eten.

Daarna was het tijd om naar de film te gaan. Helaas kan ik de titel niet meer terugvinden maar het was ontzettend leuk. Ik heb genoten!

Een nieuw ritueel in onze ochtend is het drinken van verse jus. We deden al elke ochtend een uitgeperste citroen maar doen nu ook een bloedsinaasappel en gewone sinaasappel. Alles voor de extra vitamines. En daarnaast is het ook erg lekker!

In de ochtend een koffietje drinken in de zon is wel altijd een geluksmomentje. Hier kan ik zo van genieten voor de drukke dag begint.

Mijn vriend is begin dit jaar bij mij in komen wonen en heeft sinds kort ook een eigen loods. Hij vind het heerlijk om lekker aan auto’s te sleutelen en daarom kon hij het niet laten om een nieuwe auto te kopen om op te knappen. Het is een Mazda MX5 geworden, een heerlijke cabrio die perfect past bij het mooie weer om heerlijk te gaan rijden.

We hebben hem al volop in gebruik (ook al wordt hij nog helemaal opgeknapt), we hebben al heel wat gezellige ritjes achter de rug. Super romantisch en gezellig om op deze manier leuke stadjes en mooie landschappen te bezoeken.

Afgelopen weekend had ik familieweekend van mijn vriend. 3 dagen waren we in Limburg te vinden met een enorme grote groep. Op de zaterdag gingen we zelf even op avontuur naar Roermond. We bezochten de designeroutlet en gingen ook nog even door Roermond wandelen. Daar aten we deze heerlijke taartjes!

Op een raam zag ik deze schattige poppetjes gemaakt van glas. Het zag er zo leuk uit, dat ik het echt even op de foto moest zetten. Gezellig!

Mijn ontbijt is tegenwoordig weer lekker standaard havermout. De beste manier voor mij om de dag te beginnen omdat ik hier lekker vol van zit. Ik had de havermout ingeruild voor broodjes hagelslag maar dat is gewoon echt geen goed ontbijt. Nu ben ik weer terug bij havermout en vind het heerlijk. Lekker met fruit!

Naast al het werken en leuke uitjes heb ik natuurlijk ook het huishouden wat op orde moet blijven en ik had een hele schoonmaak ochtend gepland. Lekker muziek aan en volop aan de slag met schoonmaken!

Momente van lekker even niks doen vind ik heel fijn om even mijn hoofd leeg te maken. Een goede manier is om lekker bij mijn vriend in loods te zitten en te kijken hoe hij aan het werk is. Koffie erbij en ontspannen maar!

Op zaterdag ging ik gezellig met een vriendin wat drinken. We gingen bij een tentje zitten waar ik zelf niet vaak kom en ik werd verrast door de gezellige binnentuin die ze hadden. We hebben de hele middag lekker buiten gezeten en af en toe kwam het zonnetje ook nog door. Heerlijk weekend gevoel!

Zondag stond in het teken van uitslapen en lekker lang ontbijten. Begin van de middag gingen we lekker op pad met de cabrio. We reden richting Elburg om daar even koffie te drinken en daarna via een leuke route weer terug naar huis.

Eenmaal thuis was het hoogtijd om wat aardbeien te oogsten. De natuur gaat ontzettend snel door het weer van afgelopen tijd en dat betekent dat heel veel fruitstruikjes al volop in de vruchten zit. Heerlijk om uit eigen tuin te eten!


Fijne week gewenst!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram