WEEKLY LITTLE SNAPS #20

WEEKLY LITTLE SNAPS #20

Het is bijna niet goed te praten, de laatste Weekly Little Snaps was nog voor de kerst 2023……. Met de garantie dat dit artikel iedere week trouw online komt, lukt mij dus helaas niet. En dat is jammer omdat ik het wel echt heel leuk vind om te delen met jullie wat ik zoal allemaal uitspook en meemaak.

Kortom ik doe weer een nieuwe poging om jullie een kijkje te geven in mij leven. Ik heb een aantal foto’s van afgelopen weken bij elkaar gezet en die deel ik graag. Benieuwd? Kijk snel mee!


14 januari was ik jarig, het voelt alweer ontzettend lang geleden maar ik heb echt een leuke dag gehad. Ik ben ook ontzettend verwend door mijn vriend. Zo kocht hij voor op mijn fornuis een grilplaat die ik al een tijdje wou hebben. Deze plaat kan over mijn gaspitten heen en hierop kun je vanalles lekker klaarmaken. Het is een leuke manier van koken en ook deze wentelteefjes kunnen er perfect op gemaakt worden.

Een ‘Slowy Morning’ noem ik het. In het weekend ga ik echt in een ontspanningsmodus om zoveel mogelijk lekker op te laden. Daar hoort natuurlijk een boek bij en een kopje koffie!

De laatste tijd doe ik het een stuk minder omdat ik sinds kort weer 4 dagen op kantoor werk. Maar als het even uitkomt werk ik graag op locatie en dan natuurlijk het liefst in de prachtige boekenwinkel in Zwolle. Ik vind het zo’n fijne ambiance om daar te zitten en wat werk dingetjes te doen!

Nog meer leuke uitjes die ik zo vaak mogelijk wil doen zijn natuurlijk mijn koffiemomentjes met vrienden. Ik ben gek op koffie zoals jullie waarschijnlijk wel zien aan de foto’s en ook van heel veel zoetigheid. Ik kan wel uren doorbrengen in een koffietentje om lekker bij te praten en te ontspannen! Ik nam hier een sinaasappel muffin die er helaas lekkerder uitzag dan die daadwerkelijk was. Muffins zijn 9 van de 10 keer altijd zo droog…

Ik probeer elke dag genoeg te bewegen en omdat ik weer veel achter mijn computer zit te ontwerpen wil ik echt zoveel mogelijk stappen maken. Ik kies hier dan ook voor om vaker naar mijn werk te wandelen dan te fietsen. Het is een half uurtje, een leuke route en een goede start van de dag. Helaas hoort daar ook wandelen in de regen bij!

En nog meer wandelen want ik en een collega gaan op de Dinsdag in de pauze langs mijn favoriete koffietentje in de stad en dat is echt een fijne break tussen het werken door! Even een koffie halen en weer door naar kantoor!

Nog meer koffie… Ben je er al klaar mee? Haha! Koffie bij Maling in Zwolle. Een aanrader en een leuke plek om te zitten. Ik had een zakelijke meeting en kon hier mooi even genieten van een bakkie!

En zoals de meeste mensen kreeg ik ook last van een enorme verkoudheid. Lekker veel in bad helpt dan extra goed. Ik gooi er altijd ontzettend veel eucalyptus olie doorheen waardoor mijn luchtwegen weer vrij komen. Ook nam ik een lekker maskertje van La Clé, dit is een vrij prijzig maskertje dus ik moet er echt een moment voor nemen als ik het echt nodig ben en dat was dit avond! Lekker ontspannen!

Mijn vriend en ik waren in Deventer en ik kon het gewoon weer niet laten om langs Hotel Gaia te gaan. Ik vind het zo leuk om daar lekker te zitten. We konden alleen niet kiezen welk taartje we erbij moesten nemen en toen ik terug kwam van het toilet had mijn vriend maar allebei besteld. Heerlijk!

Beertje is een van mijn zijdehoen kippetjes en zo ontzettend lief. Ik trof haar zo aan in het hok, verstopt en versierd onder het zaagsel!

Wachten met een kopje koffie maakt het wachten een stuk minder erg. Ik ben zelf thuis ook weer aan het oefenen om een beetje latte art te kunnen maken, maar naar 100 kopjes heb ik het nog steeds niet onder de knie.

Met Valentijnsdag nam mijn vriend mij mee uit eten in Deventer in een prachtig chic Traditioneel Italiaans restaurant. Het was een heerlijke avond met ontzettend lekker eten en een hele mooie sfeer.

En dan als laatste deze foto met mijn pareltjes die ik scoorde in de kringloop. Ik was opzoek naar leuke kleine kristal glazen en ik vond er gelijk zoveel. Ik vind af en toe een kringloop bezoeken leuk en altijd weer nieuwsgierig met wat ik tegenkom. Ook vond ik 2 leuke mandjes die voor 40 cent mee naar huis ging,

Een van de mandjes wil ik gebruiken voor het halen van eitjes uit het kippenhok. Soms heb ik mijn handen ermee vol en laatst ging dat mis. Schattig om het met een mandje doen, al is dit voor 1 eitje natuurlijk een beetje overdreven, haha!


Fijne zondag!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram